حسین بن غلام علی عبداللهی خوروش اصفهانی

دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] حسین بن غلام علی عبداللهی خوروش اصفهانی، دانشمندی محقّق، نویسنده ای توانا و پژوهشگری سخت کوش و از شعراء معاصر اصفهان بوده است.
حاج حسین عبداللهی خوروَش ابن غلام علی بن حاج محمّدرضا مباشر اصفهانی، از شعراء و نویسندگان معاصر. در رجب سال ۱۳۳۹ق در اصفهان متولّد گردیده. تحصیلات قدیم و جدید خویش را در مدارس جدید و قدیم نزد اساتید به پایان رسانیده، عمری را به مطالعه و تالیف و تحقیق در موضوعات دینی گذرانید. دانشمندی محقّق، نویسنده ای توانا و پژوهشگری سخت کوش بود. مدّتی روزنامه ای به نام «پیک عدالت» منتشر می کرد و در برخی از روزنامه های اصفهان و طهران مقالاتی می نوشت. همچنین او سال ها به کتاب فروشی در کتاب فروشی که به نام «مطهر» نامیده بود، مشغول بود. شعر نیز می سرود. ابتدا «هابط» تخلّص داشت. سپس آن را به «همّت» تغییر داد.سرانجام در جمادی الاولی ۱۴۰۹ق وفات یافته و در گورستان جدید باغ رضوان اصفهان مدفون شد.
تالیفات
کتب زیر از تالیفات اوست:۱. «افکار و عقاید بزرگان» ۲. «انقلاب یا نهضت سیّدجمال الدّین»، مطبوع ۳. «برهان در نسخ ادیان» ۴. «بهداشت صورت» ۵. «پیشوای آینده جهان» ۶. «تاثیر موسیقی بر روان و اعصاب»، مطبوع ۷. «تراش ریش از نظر بهداشت و اسلام»، مطبوع ۸. «خطرات آینده» ۹. «دخانیات از نظر بهداشت و اسلام» ۱۰. «دیوان اشعار» از غزل و قصیده و رباعی ۱۱. «شطرنج» ۱۲. «سیّدجمال الدّین و سازمان فراماسونری» ۱۳. «سیاست خارجی ها در ایران» ۱۴. «شعله احساسات» ۱۵. «شهر تبلیغات» ۱۶. «عدالت اجتماعی» ۱۷. «علل بیماریهای روحی» ۱۸. «فدائیان شهوت» ۱۹. «فرهنگ اسلام شناسان خارجی»، مطبوع ۲۰. «فرهنگ زندگی» ۲۱. «قرآن و فلاسفه غرب» یا «قرآن از نظر دانشمندان خارجی» ۲۲. «کمونیزم در مکتب اجتماع» ۲۳. «مردان نامی و دانشمندان باختر» ۲۴. «موسیقی در اسلام»، مطبوع.
مهدوی، سیدمصلح الدین، تذکره شعرای معاصر اصفهان، ص۵۳۶-۵۳۷.
۱. ↑ مهدوی، سیدمصلح الدین، تذکره شعرای معاصر اصفهان، ص۵۳۶-۵۳۷.۲. ↑ مهدوی، سیدمصلح الدین، مزارات اصفهان، ص۱۲۵-۱۲۶.
منبع
...

پیشنهاد کاربران

بپرس