توپ تنیس توپ طراحی شده برای ورزش تنیس است. توپ تنیس در رویدادهای ورزشی مهم فلورسنت زرد است[ ۱] [ ۲] اما در بازی تفریحی می تواند تقریباً هر رنگی باشد. [ ۳] هر ساله، تقریباً ۳۲۵ میلیون توپ تنیس تولید می شود که همین موضوع باعث ایجاد ۲۰۰۰۰ تن زباله به شکل پلاستیک می شود که به راحتی قابل تجزیه نیستند. در حقیقت، از لحاظ مستندات تاریخی، بازیافت توپ تنیس وجود نداشته است. [ ۴] با همهٔ این احوال، سه شرکت معتبر سازنده اینگونه توپ ها، برای ساخت توپ های قابل بازیافت به توافقاتی دست یافته اند. [ ۵]
توپ های تنیس از یک ترکیب یکنواخت لاستیک به همراه نمد و با کمک تکنیک ولکانش ساخته می شوند در حالیکه درون آنها با گوه پر می شود. این مواد در کنار مکانیزم ساخت توپ باعث تأخیر جدایش جریان در لایه مرزی و کاهش نیروی پسار می شود و به همین سبب، خصوصیت پروازی بهتری برای توپ به ارمغان می آورد. [ ۶] [ ۷] غالباً علاوه بر نام تجاری، توپ های تنیس شماره ای نیز بر روی خود دارند و این ترفند، برای تمایز توپ های زمین های همجوار تنیس کارایی مناسبی دارد. [ ۸]
توپ های تنیس به محض باز شدن از محفظه خود، شروع به از دست دادن ارتجاع کششی اولیه می کنند و توپ مسابقات ورزشی مهم، طبق قوانین امروزی تا زمان شروع مسابقه و استفادهٔ اولیه، تحت فشار ثابت ( تقریباً ۲ اتمسفر ) نگهداری می شوند. توپ هایی که برای استفاده در ارتفاعات در نظر گرفته شده اند، فشار اولیه کمتری دارند. آزمون های استاندارد کیفی معمولاً در دمای ۲۰ درجه سلسیوس ( ۶۸ درجه فارنهایت ) و رطوبت هوای ۶۰٪ انجام می شود و سپس، توپ تنیس را از ارتفاع ۲۵۴ سانتیمتر ( ۱۰۰ اینچ ) بر روی یک سطح بتنی می اندازند تا سطوح کیفی را پشت سر گذاشته و چِک شود؛ در این شرایط، یک توپ مناسب باید بتواند پَرِش میان ۱۳۵ و ۱۴۷ سانتیمتر ( ۵۳ و ۵۸ اینچ ) را به ثبت برساند. [ ۹]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتوپ های تنیس از یک ترکیب یکنواخت لاستیک به همراه نمد و با کمک تکنیک ولکانش ساخته می شوند در حالیکه درون آنها با گوه پر می شود. این مواد در کنار مکانیزم ساخت توپ باعث تأخیر جدایش جریان در لایه مرزی و کاهش نیروی پسار می شود و به همین سبب، خصوصیت پروازی بهتری برای توپ به ارمغان می آورد. [ ۶] [ ۷] غالباً علاوه بر نام تجاری، توپ های تنیس شماره ای نیز بر روی خود دارند و این ترفند، برای تمایز توپ های زمین های همجوار تنیس کارایی مناسبی دارد. [ ۸]
توپ های تنیس به محض باز شدن از محفظه خود، شروع به از دست دادن ارتجاع کششی اولیه می کنند و توپ مسابقات ورزشی مهم، طبق قوانین امروزی تا زمان شروع مسابقه و استفادهٔ اولیه، تحت فشار ثابت ( تقریباً ۲ اتمسفر ) نگهداری می شوند. توپ هایی که برای استفاده در ارتفاعات در نظر گرفته شده اند، فشار اولیه کمتری دارند. آزمون های استاندارد کیفی معمولاً در دمای ۲۰ درجه سلسیوس ( ۶۸ درجه فارنهایت ) و رطوبت هوای ۶۰٪ انجام می شود و سپس، توپ تنیس را از ارتفاع ۲۵۴ سانتیمتر ( ۱۰۰ اینچ ) بر روی یک سطح بتنی می اندازند تا سطوح کیفی را پشت سر گذاشته و چِک شود؛ در این شرایط، یک توپ مناسب باید بتواند پَرِش میان ۱۳۵ و ۱۴۷ سانتیمتر ( ۵۳ و ۵۸ اینچ ) را به ثبت برساند. [ ۹]
wiki: توپ تنیس