تولید قهوه در اندونزی ( انگلیسی: Coffee production in Indonesia ) ، اندونزی در سال ۲۰۱۴ چهارمین تولید کنندهٔ بزرگ قهوه در دنیا بود. [ ۱] در اوایل دوران هند شرقی هلند، اواخر دههٔ ۱۶۰۰ و اوایل دههٔ ۱۷۰۰، کشت قهوه در اندونزی شروع شد و نقش مهمی در شکوفایی کشور ایفاء کرد. اندونزی از لحاظ جغرافیایی و آب و هوا، برای کاشت و تولید محصول قهوه مناسب است، نزدیکی به خط استوا، به همراه مناطق کوهستانی متعدد در جزایر اصلی، خرداقلیم های مناسبی را برای کشت و تولید قهوه به وجود آورده است.
اندونزی در سال ۲۰۱۷، حدود ۶۶۰٬۰۰۰ تن قهوه تولید کرد. [ ۱] تخمین زده می شود که از مجموع محصول تولید شده در سال مالی ۲۰۱۳–۲۰۱۴، ۱۵۴٬۸۰۰ تن برای مصرف داخل در نظر گرفته شده بود. [ ۲] در بخش صادرات قهوه، ۲۵ درصد از نوع عربیکا و مابقی از نوع روبوستا است. [ ۳] به طور کلی، انواع قهوه عربیکای اندونزی حاوی اسیدیته کم و بافت و تن واری قوی است، که باعث می شود برای ترکیب با قهوه های حاوی اسیدیته بالا، تولید آمریکای مرکزی و شرق آفریقا، ایده آل باشد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاندونزی در سال ۲۰۱۷، حدود ۶۶۰٬۰۰۰ تن قهوه تولید کرد. [ ۱] تخمین زده می شود که از مجموع محصول تولید شده در سال مالی ۲۰۱۳–۲۰۱۴، ۱۵۴٬۸۰۰ تن برای مصرف داخل در نظر گرفته شده بود. [ ۲] در بخش صادرات قهوه، ۲۵ درصد از نوع عربیکا و مابقی از نوع روبوستا است. [ ۳] به طور کلی، انواع قهوه عربیکای اندونزی حاوی اسیدیته کم و بافت و تن واری قوی است، که باعث می شود برای ترکیب با قهوه های حاوی اسیدیته بالا، تولید آمریکای مرکزی و شرق آفریقا، ایده آل باشد.
wiki: تولید قهوه در اندونزی