تمپورا رول ( به انگلیسی: Tempura Roll ) یکی از سوشی های که در آمریکا ابداع شده است. در این نوع سوشی تمپورای میگو در داخل رول ماکی قرار می گیرد. به غیر از تمپورا، واسابی یا سس نیز ممکن است، بکار رود. این نوع سوشی از نوع پشت به رو یا اوراماکی است بدین معنی که جلبک نوری بجای اینکه مانند شکل سنتی آن در خارج مواد قرار بگیرد، در داخل قرار گرفته و برنج بر روی آن قرار دارد. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تمپورا رول