تخمیر در فرآوری غذایی. تخمیر در فرآوری غذایی ( انگلیسی: Fermentation in food processing ) به روند تبدیل کربوهیدرات به الکل یا اسیدهای آلی گفته می شود که معمولاً توسط مخمرها و باکتری ها و در شرایط بی هوازی انجام می شود. به دانش مرتبط با تخمیر، «مخمرشناسی» می گویند.
اگرچه واژه تخمیر امروزه بیشتر برای فرایند تبدیل قندها به اتانول و تولید شراب، آبجو و شراب سیب به کار می روند، اما باید دانست که وَر آوردن خمیر نان و همچنین تولید و نگهداری محصولاتی چون ماست و کلم ترش هم که در جریان آن اسید لاکتیک ایجاد می شود، نوعی تخمیر است.
سایر محصولات غذایی که در فرآوری آن ها از فرایند تخمیر استفاده می شود عبارتند از سرکه، زیتون و پنیر.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاگرچه واژه تخمیر امروزه بیشتر برای فرایند تبدیل قندها به اتانول و تولید شراب، آبجو و شراب سیب به کار می روند، اما باید دانست که وَر آوردن خمیر نان و همچنین تولید و نگهداری محصولاتی چون ماست و کلم ترش هم که در جریان آن اسید لاکتیک ایجاد می شود، نوعی تخمیر است.
سایر محصولات غذایی که در فرآوری آن ها از فرایند تخمیر استفاده می شود عبارتند از سرکه، زیتون و پنیر.
wiki: تخمیر در فرآوری غذایی