برگه ذرت

دانشنامه عمومی

برگه ذرت یا کورن فلکس ( به انگلیسی: Corn flakes ) یا برشتوک یکی از صبحانه های رایج در دنیاست که با ذرت درست می شود و جزو غلات صبحانه محسوب می شود. برگه ذرت برای نخستین بار توسط جان هاروی کلاگ آمریکایی درست شد.
کورن فلکس یا کورن فلکس، یک غلات صبحانه است که از برشته کردن تکه های ذرت ( ذرت ) تهیه می شود. این غلات که در اصل با گندم تهیه می شد، توسط ویل کلاگ در سال ۱۸۹۴ برای بیمارانی در بیمارستان بتل کریک، جایی که او با برادرش جان کلاگ که سرپرست آن بود، کار می کرد، ایجاد شد. غلات صبحانه در بین بیماران محبوب شد و کلاگ متعاقباً شرکتی را آغاز کرد که به شرکت کلاگ تبدیل شد تا برای عموم مردم دانه های ذرت تولید کند. حق ثبت اختراع برای این فرآیند در سال ۱۸۹۶، پس از درگیری حقوقی بین دو برادر، اعطا شد.
صنعت غلات صبحانه ای در اواخر سده ۱۹ هم زمان با تلاش هایی که برای تغییر رژیم غذایی مردم آمریکا و افزایش تعداد محصولات غذایی به عمل می آمد، شکل گرفت. هر چند خوردن صبحانه مهم ترین بخش برنامه غذایی انسان است، اما امروزه به دلیل کمبود وقت و عجلهٔ افراد برای خروج از منزل در هنگام صبح، بسیاری از مردم موفق به خوردن کامل آن نمی شوند، بنابراین تولیدکنندگان غلات صبحانه ای تلاش می کنند محصولاتی مغذی و خوش مزه و با قیمتی مناسب تولید کنند. گندم، ذرت، برنج، جو دوسر و جو دانه های اصلی مورد استفاده در «غلات صبحانه» هستند. بافت و طعم خوب از مهم ترین خصوصیات این محصولات است.
هر چند بعضی از این تولیدات، حاوی غلات بدون سبوس و قند هستند، اما با ویتامین ها و مواد مغذی دیگری غنی شده اند.
با این حال اغلب کارشناسان تغذیه، استفاده از غلات سبوس دار را به دلیل فیبر موجود در آن ها و جلوگیری از سرطان، بیماری های قلبی و دیابت توصیه می کنند. ضمن آن که غلات منابع طبیعی ویتامین های B6، اسید فولیک، اسیدپنتوتنیک و منابع خوب روی، آهن، منگنز و مس هستند.
روغن های گیاهی غنی از ویتامین E و اسیدلینولئیک ( اسید چرب ضروری ) هستند. اگر پروتئین غلات طی فرایند آن ها حفظ شود، می تواند اثری مثبت بر رژیم غذایی داشته باشد. کارشناسان تغذیه مصرف ۲۰ تا ۳۵ گرم فیبر را در روز از طریق مصرف غلات سبوس دار، میوه ها و سبزی ها توصیه می کنند.
مطالعات علمی نشان داده است که فیبرهای محلول و غیرمحلول جزو ضروریات رژیم غذایی انسان هستند. فیبر محلول می تواند کلسترول خون را کاهش دهد و فیبر نامحلول در جلوگیری از یبوست، سرطان روده و دیابت مؤثر است. اکثر غلات سبوس دار حاوی حداقل ۴ گرم فیبر در دانه های خود هستند که از حدود ۲ درصد ( در ذرت ) تا ۱۱ درصد ( در گندم ) متغیر است.
عکس برگه ذرتعکس برگه ذرتعکس برگه ذرتعکس برگه ذرت
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس