بالونی لبنانی

دانشنامه عمومی

بالونی لبنانی نوعی سوسیس گوشت گاو خشک شده، دودی و تخمیر شده است. علیرغم نامش، بالونی مبتنی بر گوشت خوک نیست. از نظر ظاهر و بافت مشابه سالامی، رنگ آن تا حدودی تیره تر است و معمولاً به عنوان غذای سرد یا پیش غذا سرو می شود.
بولونیای لبنان طعم تند مشخصی دارد، بیشتر از سایر محصولات گوشتی تخمیر شده مشابه مانند سوسیس تابستانی. دود کردن چوب سخت دود شدیدی را به نسخه های سنتی تهیه شده محصول می دهد. به طور فزاینده ای، دود مایع به عنوان یک جایگزین استفاده می شود[ نیازمند منبع] برای این فرایند پرهزینه است.
بولونیای لبنان قبل از دهه ۱۷۸۰ توسط هلندی های پنسیلوانیا در شهرستان لبنان، پنسیلوانیا توسعه داده شد[ ۱] و در اوایل دهه ۱۸۰۰ یک کالای رایج بود که بازتاب سنت های سوسیس دودی در اروپای غربی بود. هنوز هم عمدتاً در آن منطقه تولید می شود، اما در بازارهای سراسر ایالات متحده یافت می شود و معمولاً به عنوان غذای سرد و پیش غذا سرو می شود. علاوه بر نسخه اصلی، یک نسخه شیرین ساخته شده است.
به طور معمول، نمک های پخت به زمین و گوشت گاو ادویه دار برای کنترل رشد میکروبی در طول فرآوری اضافه می شود. [ ۲] سوسیس مخلوط و پر شده سپس به مدت ۱۰ روز قبل از دودی کردن می ماند تا باکتری های اسید لاکتیک غنی شده و امکان کاهش نیترات به نیتریت فراهم شود. [ ۳] تخمیر در طول دود سرد آهسته ( در دمای زیر ۱۲۰ درجه فارنهایت ( ۴۹ درجه سلسیوس ) نگهداری می شود ) اتفاق می افتد که می تواند تا چهار روز ادامه داشته باشد. [ ۴] کاهش یک واحد پی اچ ( یا بیشتر ) در طول این مرحله و همچنین ایجاد نیتروزوهموکروم، رنگدانه مسئول رنگ قرمز گوشت های پخته شده، مشاهده می شود.
عکس بالونی لبنانی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس