انگور شرابی ( به انگلیسی: Vintage ) ، در شراب سازی، فرایند چیدن انگور و ایجاد محصول نهایی یعنی شراب است. شراب انگوری ( vintage wine ) ، شرابی است که از انگورهایی ساخته می شود که همه یا عمدتاً در یک سال مشخص رشد کرده و برداشت شده اند. در برخی از شراب ها، می تواند نشان دهنده کیفیت باشد، مانند شراب پورت، که در جایی که خانه های بندری در بهترین سال های خود آن را بندر شراب انگوری اعلام می کنند. این سنت، یک کاربرد رایج، هرچند نه کاملاً درست دارد، یعنی این اصطلاح برای هر شرابی که به ویژه قدیمی یا با کیفیت بالا تصور می شود به کار می رود.
اکثر کشورها اجازه می دهند که شراب انگوری شامل بخشی از شراب باشد که مربوط به سال مشخص شده روی برچسب نیست. در شیلی و آفریقای جنوبی، نیاز ۷۵ درصد محتوای همان سال برای شراب انگوری است. [ ۱] [ ۲] در استرالیا، نیوزلند و کشورهای عضو اتحادیه اروپا، این نیاز ۸۵ درصد است. [ ۳] [ ۴] [ ۵] در ایالات متحده، این نیاز ۸۵٪ است، مگر اینکه شراب با AVA تعیین شود، ( به عنوان مثال، دره ناپا ) ، که در این صورت ۹۵٪ است. از نظر فنی، قانون ۸۵ درصد در ایالات متحده به طور یکسان دربارهٔ واردات اعمال می شود، اما در اجرای این مقررات مشکلاتی وجود دارد. [ ۶]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاکثر کشورها اجازه می دهند که شراب انگوری شامل بخشی از شراب باشد که مربوط به سال مشخص شده روی برچسب نیست. در شیلی و آفریقای جنوبی، نیاز ۷۵ درصد محتوای همان سال برای شراب انگوری است. [ ۱] [ ۲] در استرالیا، نیوزلند و کشورهای عضو اتحادیه اروپا، این نیاز ۸۵ درصد است. [ ۳] [ ۴] [ ۵] در ایالات متحده، این نیاز ۸۵٪ است، مگر اینکه شراب با AVA تعیین شود، ( به عنوان مثال، دره ناپا ) ، که در این صورت ۹۵٪ است. از نظر فنی، قانون ۸۵ درصد در ایالات متحده به طور یکسان دربارهٔ واردات اعمال می شود، اما در اجرای این مقررات مشکلاتی وجود دارد. [ ۶]
wiki: انگور شرابی