الرژی به شیر

دانشنامه عمومی

آلرژی به شیر. آلرژی به شیر نوعی آلرژی غذایی است که به دنبال واکنش سیستم ایمنی به یکی از اجزاء تشکیل دهنده شیر هر حیوانی ( به طور شایع به پروتئین آلفا اس وان کازئین در شیر گاو ) ایجاد می شود. این نوع آلرژی می تواند منجر به آنافیلاکسی نیز شود. آلرژی به شیر با عدم تحمل لاکتوز فرق دارد.
علایم آلرژی به شیر می تواند گوارشی، پوستی یا تنفسی باشد. علایم می تواند به صورت بثورات پوستی، کهیر، استفراغ، اسهال، نفخ، یبوست و . . . بروز کند.
حساسیت به پروتئین گاوی به دو دسته تقسیم می شود:
• آلرژی به پروتئین گاوی وابسته به IgE: بدن به این نوع آلرژی به صورت فوری واکنش نشان می دهد.
• آلرژی به پروتئین گاوی  غیر وابسته به IgE: بدن به این نوع آلرژی با تاخیر واکنش نشان می دهد.
IgE یا ایمونوگلوبولین E یک آنتی بادی طبیعی در بدن است که باعث علائم آلرژیک مانند، کهیر ، راش پوستی، خس خس سینه و آبریزش بینی می شود.
در واکنش سریع، علائم معمولاً طی ۲ ساعت پس از مصرف فرآورده گاوی شروع می شود. در واکنش تاخیری، علائم بعد از ۴۸ ساعت تا ۱ هفته پس از مصرف فرآورده گاوی نمایان می شوند. [ ۱]
آلرژی به شیر شایع ترین آلرژی غذایی در ابتدای کودکی است و ۲ تا ۳ درصد شیرخواران را درگیر می کند. [ ۲]
در چندین مطالعه ارتباط بین میزان بستری شدن کودکان مبتلا به آسم در بیمارستان یا استفاده از استروئید با آلرژی به شیر مشاهده شده است. [ ۳] [ ۴]
عکس آلرژی به شیر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس