اشپزی کرواتی

دانشنامه عمومی

آشپزی کرواتی. آشپزی کرواتی ( انگلیسی: Croatian cuisine ) ناهمگون است و به عنوان آشپزی مناطق شناخته می شود، زیرا هر منطقه از کرواسی رسوم آشپزی مخصوص به خود را دارد. ریشه آن به روزگاران کهن بر می گردد. تفاوت ها در انتخاب مواد غذایی و روشهای پخت و پز میان مردم سرزمین اصلی و نواحی ساحلی بسیار چشمگیر است. آشپزی سرزمین اصلی بیشتر با اسلاوهای قدیم و ارتباطات اخیر با آشپزی مجارستانی و ترکیه، استفاده از چربی خوک برای پخت و پز، و ادویه هایی همچون فلفل سیاه، پاپریکا و سیر شناخته می شود. [ ۱] [ ۲] منطقهٔ ساحلی تحت تأثیر آشپزی یونانی و روم، و نیز این اواخر آشپزی مدیترانه ای، به ویژه آشپزی ایتالیایی ( به خصوص ونیزی ) بوده است.
غذاهای کرواسی که بر اساس گوشت درست می شوند عبارتند از:
• خوک
مرغابی با سس
قرقاول کباب شده
غذاهای دریایی کرواسی عبارتند از:
• ماهی تن
شاه میگوی نروژی
صدف سیاه معمولی
صدف دوکفه ای
• سالاد عنکبوت دریایی
گویاش
• خورش سیرابی شیردان
• سوپ مرغ
عکس آشپزی کرواتی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران