غذاها با مرغابی

دانشنامه عمومی

در آشپزی و خوراک شناسی، مرغابی یا جوجه مرغابی گوشت چندین گونه پرنده از خانواده مرغابیان است که هم در آب شیرین و هم در آب شور یافت می شوند. اردک در بسیاری از غذاهای سراسر جهان خورده می شود. این یک گوشت پرچرب و پرپروتئین و سرشار از آهن است. جوجه اردک اسماً از یک جانور جوان می آید، اما ممکن است صرفاً یک نام منو باشد.
یکی از گونه های اردک آب شیرین، مرغابی سرسبز ، مرغابی اهلی شده است و از پرندگان رایج دامی در فرهنگ های مختلف است. مرغابی پکنی یکی دیگر از نژادهای مهم دام است، به ویژه در آمریکای شمالی. نام Magret به طور خاص به سینه یک مرغابی مولارد یا مرغابی اسرائیلی ( یا بربری ) اشاره دارد که برای تولید جگر چرب به زور تغذیه شده است. [ ۱]
عکس غذاها با مرغابیعکس غذاها با مرغابی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس