اشپزی مقدونی

دانشنامه عمومی

آشپزی مقدونی. آشپزی مقدونی ( مقدونی: Македонска кујна ) پخت و پز سنتی مقدونیه شمالی است. این آشپزی تحت تأثیر آشپزی ترکی عثمانی بوده است و برخی از ویژگی های آشپزی بالکان را به اشتراک برده است. آب و هوای تا اندازه ای گرم کشور، شرایط بسیار خوبی را برای رشد انواع سبزیجات، رستنی ها و میوه ها فراهم می کند. آشپزی مقدونیه ای هم چنین به خاطر تنوع و کیفیت فراورده های لبنی، شراب ها، و نوشیدنی های الکلی بومی، همچون راکیا، مورد توجه قرار گرفته است. تاوشی گراوشی ( Tavče gravče ) و مصطکی ( mastika ) ، غذا و نوشیدنی ملی مقدونیه شمالی محسوب می شوند. [ ۱] [ ۲]
عکس آشپزی مقدونی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس