آشپزی فیلیپینی. آشپزی فیلیپینی ( فیلیپینی: lutuing Pilipino/pagkaing Pilipino ) از غذاهای بیش از صد گروه متمایز قومی - زبانی تشکیل شده است که در مجمع الجزایر فیلیپین یافت می شوند. با این حال، اکثر غذاهای اصلی که غذاهای فیلیپینی را تشکیل می دهند از غذاهای گروه ها و اقوام مختلف قومی زبان مجمع الجزایر است. سبک طبخ غذا و غذای مرتبط با آن طی قرنهای متمادی از ریشه استرونیایی آنها ( با غذاهای مالزیایی و اندونزیایی مشترک ) به یک غذای مختلط از تأثیرات آشپزی هندی، چینی، اسپانیایی و آمریکایی، مطابق با موج های اصلی نفوذ ، تکامل یافته است که فرهنگ مجمع الجزایر را غنی کرده بود، و همچنین سایر گیاهان سازگار با مواد بومی و طعم دهنده محلی بودند.
غذاها از غذاهای بسیار ساده مانند یک وعده ماهی شور و برنج سرخ شده گرفته تا کاری ماهی، کاری مرغ، پالاس پیچیده و کوزیدوهایی با منشأ ایبری ایجاد شده برای فستیاها را شامل می شود. دانشمندان مختلف دربارهٔ مواد غذایی خاطرنشان کرده اند که غذاهای فیلیپینی چند وجهی است و برای غذاهایی که «شرق با غرب دیدار می کند» بهترین نماینده در دنیای آشپزی است. [ ۱]
در دوران پیش از استعمار اسپانیایی در فیلیپین، روشهای ترجیحی استرونزی برای تهیه غذا جوشاندن، بخارپز کردن و برشته شدن بود. مواد اولیه غذاهای معمولی از دامهای پرورش یافته محلی تهیه می شد. اینها از گاومیش / کارابائو، مرغ و خوک گرفته تا انواع مختلف ماهی و سایر غذاهای دریایی متغیر بودند. در سال ۳۲۰۰ قبل از میلاد، استرونزی ها از جنوب چین ( فلات یوننان - گوئیژو ) و تایوان در منطقه ای مستقر شدند که اکنون فیلیپین نامیده می شود. آنها دانش کشت برنج و سایر روش های کشاورزی را به همراه آوردند که باعث افزایش تعداد و تنوع مواد غذایی خوراکی موجود برای پخت وپز شد. [ ۲]
آشپزی فیلیپینی ممکن است برای برخی از مردم گیج کننده باشد، به دلیل سخت بودن تعیین اینکه فرهنگ فیلیپینی چیست. سردرگمی به دلیل مراحل رشد مداوم فرهنگ فیلیپینی رخ می دهد. فرهنگ فیلیپینی در طول تاریخ به طور مداوم در حال تغییر بوده و از فرهنگ های مختلف تأثیر پذیرفته و به طور حتم تکامل یافته است. غذای فیلیپینی امروزه توسط تاریخ و جامعه بسیاری از فرهنگ های منحصر به فرد و مرفه شکل گرفته است. تأثیرات چین، هند، عربستان در سراسر فرهنگ و غذای فیلیپینی به دلیل تجارت محصولات کشاورزی در آن زمان دیده می شود. تأثیرات اسپانیا و ایالات متحده از طریق استعمار گذشته در این کشور مشاهده می شود. غذای فیلیپینی را می توان از طریق روند بومی سازی مردم آن در طول قرن ها مورد مطالعه و تعریف قرار داد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفغذاها از غذاهای بسیار ساده مانند یک وعده ماهی شور و برنج سرخ شده گرفته تا کاری ماهی، کاری مرغ، پالاس پیچیده و کوزیدوهایی با منشأ ایبری ایجاد شده برای فستیاها را شامل می شود. دانشمندان مختلف دربارهٔ مواد غذایی خاطرنشان کرده اند که غذاهای فیلیپینی چند وجهی است و برای غذاهایی که «شرق با غرب دیدار می کند» بهترین نماینده در دنیای آشپزی است. [ ۱]
در دوران پیش از استعمار اسپانیایی در فیلیپین، روشهای ترجیحی استرونزی برای تهیه غذا جوشاندن، بخارپز کردن و برشته شدن بود. مواد اولیه غذاهای معمولی از دامهای پرورش یافته محلی تهیه می شد. اینها از گاومیش / کارابائو، مرغ و خوک گرفته تا انواع مختلف ماهی و سایر غذاهای دریایی متغیر بودند. در سال ۳۲۰۰ قبل از میلاد، استرونزی ها از جنوب چین ( فلات یوننان - گوئیژو ) و تایوان در منطقه ای مستقر شدند که اکنون فیلیپین نامیده می شود. آنها دانش کشت برنج و سایر روش های کشاورزی را به همراه آوردند که باعث افزایش تعداد و تنوع مواد غذایی خوراکی موجود برای پخت وپز شد. [ ۲]
آشپزی فیلیپینی ممکن است برای برخی از مردم گیج کننده باشد، به دلیل سخت بودن تعیین اینکه فرهنگ فیلیپینی چیست. سردرگمی به دلیل مراحل رشد مداوم فرهنگ فیلیپینی رخ می دهد. فرهنگ فیلیپینی در طول تاریخ به طور مداوم در حال تغییر بوده و از فرهنگ های مختلف تأثیر پذیرفته و به طور حتم تکامل یافته است. غذای فیلیپینی امروزه توسط تاریخ و جامعه بسیاری از فرهنگ های منحصر به فرد و مرفه شکل گرفته است. تأثیرات چین، هند، عربستان در سراسر فرهنگ و غذای فیلیپینی به دلیل تجارت محصولات کشاورزی در آن زمان دیده می شود. تأثیرات اسپانیا و ایالات متحده از طریق استعمار گذشته در این کشور مشاهده می شود. غذای فیلیپینی را می توان از طریق روند بومی سازی مردم آن در طول قرن ها مورد مطالعه و تعریف قرار داد.
wiki: آشپزی فیلیپینی