اساسینز کرید

دانشنامه عمومی

اساسینز کرید ( به انگلیسی: Assassin's Creed ) یک بازی ویدئویی در سبک ترکیبی مخفی کاری، اکشن - ماجراجویی و جهان باز است. این بازی توسط استودیوی یوبی سافت مونترآل توسعه یافته و به وسیلهٔ یوبی سافت منتشر شده است. اساسینز کرید در نوامبر ۲۰۰۷ برای کنسول های پلی استیشن ۳ و اکس باکس ۳۶۰ انتشار یافت و نسخهٔ مایکروسافت ویندوز آن نیز در ۸ آوریل ۲۰۰۸ منتشر شد. نسخهٔ تبدیل شده و پیش درآمد این بازی برای نینتندو دی اس به نام اساسینز کرید: تاریخچه الطائر در ۵ فوریه ۲۰۰۸ عرضه شد.
داستان این بازی در دو زمان، ۲۰۱۲ میلادی و جنگ صلیبی سوم ( ۱۱۹۱ ) در سرزمین مقدس رخ می دهد. شخصیت اول آن در زمان حال، فردی به نام دزموند مایلز و در زمان گذشته، یکی از اعضای گروه حشاشین به نام الطائر بن لا أحد است. دزموند زندگی جدش را با کمک دستگاهی به نام «آنیموس» شبیه سازی و بازآفرینی می کند. الطائر، از اجداد دزموند، یک حشاشی ماهر در دوران جنگ صلیبی سوم بوده، که به دلیل اشتباهش در یک ماموریت، رتبه و جایگاهش را از دست می دهد و برای رسیدن به جایگاه پیشینش، باید مأموریت های متفاوتی را انجام دهد. این بازی اولین نسخه از مجموعه بازی های اساسینز کرید است و در آن، فرد بازیکن آزادانه توانایی کنترل الطائر را در چهار شهر دمشق، اورشلیم، عکا و مصیاف دارد.
این بازی به طور کلی مورد ستایش منتقدان قرار گرفت و در نقدها امتیازات خوبی دریافت کرد. منتقدان روایت داستان، جلوه های تجسمی، طراحی هنری و نوآوری در خلق یک مالکیت حقوقی را تقدیر کردند، اگرچه بازی به دلیل داشتن ماهیت تکراری گیم پلی مورد انتقاد قرار گرفت. اساسینز کرید در نمایشگاه رسانه و تجارت ای۳ سال ۲۰۰۶ از طرف منتقدان به عنوان بهترین بازی اکشن - ماجراجویی انتخاب شد. ادامه ای برای این بازی با عنوان اساسینز کرید ۲ در ۱۷ نوامبر ۲۰۰۹ منتشر شد.
نام اصلی بازی «Assassin's Creed» بوده که به معنی کیش یک آدم کش یا عقیدهٔ یک آدم کش است. واژه Assassin در زبان انگلیسی به کسی گفته می شود که با اهداف و عقاید خاصی که از نظر خود مثبت است به قتل فردی، یا افرادی مخصوص در جامعه می پردازد. فداییان فرقه اسماعیلیه یا حشاشین با روش جان فشانی خود در صورت عدم انجام عملیات، کارهای خود را پیش می بردند. ریشهٔ این واژه، واژه ای عربی به معنی حشاشین است که واردشدن آن به زبان انگلیسی، به زمان اسماعیلیان الموت ( پیروان حسن صباح ) بازمی گردد. این نام توسط صلیبیون از سوریه به اروپا منتقل شده است. این افراد را به دلیل نقش داشتن در ترورهای سیاسی، قاتل و حشاشی می نامیدند که این واژه وارد زبان انگلیسی هم شده است. [ ۱۳] نام «حشاشی» البته ربطی به استفاده از حشیش در میان این افراد نداشته و به واژه حشاش، مشتقی از واژه حشیش به معنی «داروساز» اشاره دارد. در ابتدای مراحل توسعه، نام بازی قرار بود شاهزاده ایران: حشاشین باشد که در ادامه و با پیش آمدن بحث بین مدیریت یوبی سافت با گروه توسعه بازی بر سر بازاریابی آن، به اساسینز کرید تغییر یافت. [ ۱۴]
عکس اساسینز کریدعکس اساسینز کرید

اساسینز کرید (موسیقی متن). موسیقی متن بازی کیش حشاشی که توسط جاسپر کید تهیه شده است یک آلبوم موسیقی است و در سال ۲۰۰۷ انتشار یافته است که شامل شش آهنگ است و افراد می توانند با مراجعه به وب گاه رسمی بخشی از آهنگ ها را گوش دهند[ ۱] به بعضی از آهنگ ها هم می توان از طریق وبگاه رسمی جاسپر کید گوش کرد.
۱. «شهر اورشلیم» ( City Of Jerusalem ) ۲. «پرواز از میان اورشلیم» ( Flight Through Jerusalem ) ۳. «روح دمشق» ( Spirit Of Damascus ) ۴. «مشکل در اورشلیم» ( Trouble In Jerusalem ) ۵. "دنیای زیرزمینی عکاً ( Acre Underworld ) ۶. «دستیابی به آنیموس» ( Access The Animus ) ۷. «تل شنی مرگ» ( Dunes Of Death ) ۸. «مسیف در خطر» ( Masyaf In Danger ) ۹. «شروع مدیتیشن» ( Meditation Begins ) ۱۰. «مدیتیشن حشاشی» ( Meditation Of The Assassins )
عکس اساسینز کرید (موسیقی متن)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس