آبجوی کریک. آبجوی کریک ( آلبالو ) به طور سنتی در بلژیک تولید شده که الکل موجود در آن از حدود 4 درصد به 6 درصد است. آبجوی کریک از آبجوهای مخصوص بلژیکی محسوب می شود. [ ۱] [ ۲]
برای تولید هر لیتر آبجو 200 گرم آلبالو ی تازه در آبجوی لامبیک مخلوط می شود و سه تا 18 ماه برای تخمیر قند میوه در انبار باقی می ماند. خواه نا خواه آلبالوهای کوچک که طعمی تلخ مزه دارند نیز در این میان برای ساخت آبجو استفاده شده اند که ویژگی خاصی به این سبک آبجو می بخشد و تندی طعم آن را افزایش می دهد و البته باعث ایجاد یک عطر شدید میوه ای نیز در آبجو می گردد.
آبجوی کریک را می بایست در دمای 5 تا 6 °C مصرف کرد، بهمین دلیل از نوشیدنی های محبوب در تابستان نیز محسوب می شوذ. در زمستان هم از آن برای فروش در بازار کریسمس و بعنوان چاشنی استفاده می شود. در آشپزی فلاندری از این آبجو به عنوان افزودنی برای تهیه غذا استفاده می کنند.
ساید آبجوهای لامبیک میوه ای بصورت سنتی از انگور و تمشک تولید می شود. که قبل از پر کردن آنها در ظرف نهایی برای مصرف چون بطری کمی به آن لامبیک جوان اضافه می کنند تا درون بطری نیز عمل تخمیر ادامه پیدا کند. بدلیل افزودن میوه های گوناگون بعنوان افزودنی این گونه آبحوها تحت قانون خلوص آبجوی آلمان قرار نمی گیرند.
• برای اطلاعات بیشتر بایگانی شده در ۲۷ فوریه ۲۰۱۴ توسط Wayback Machine
↑ Shepard, Robin ( 2003 ) . The Best Breweries and Brewpubs of Illinois: Searching for the Perfect Pint. U of Wisconsin P. p. 314. ISBN 978 - 0 - 299 - 18894 - 8. ↑ "What is a Kriek Beer?". Hop Culture. 12 February 2019. Retrieved 25 October 2021.
• انواع آبجو
• گونه های آبجو
• گیلاس
• آبجو و آبجوسازی در بلژیک
• پیوندهای وی بک الگوی بایگانی اینترنت


این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبرای تولید هر لیتر آبجو 200 گرم آلبالو ی تازه در آبجوی لامبیک مخلوط می شود و سه تا 18 ماه برای تخمیر قند میوه در انبار باقی می ماند. خواه نا خواه آلبالوهای کوچک که طعمی تلخ مزه دارند نیز در این میان برای ساخت آبجو استفاده شده اند که ویژگی خاصی به این سبک آبجو می بخشد و تندی طعم آن را افزایش می دهد و البته باعث ایجاد یک عطر شدید میوه ای نیز در آبجو می گردد.
آبجوی کریک را می بایست در دمای 5 تا 6 °C مصرف کرد، بهمین دلیل از نوشیدنی های محبوب در تابستان نیز محسوب می شوذ. در زمستان هم از آن برای فروش در بازار کریسمس و بعنوان چاشنی استفاده می شود. در آشپزی فلاندری از این آبجو به عنوان افزودنی برای تهیه غذا استفاده می کنند.
ساید آبجوهای لامبیک میوه ای بصورت سنتی از انگور و تمشک تولید می شود. که قبل از پر کردن آنها در ظرف نهایی برای مصرف چون بطری کمی به آن لامبیک جوان اضافه می کنند تا درون بطری نیز عمل تخمیر ادامه پیدا کند. بدلیل افزودن میوه های گوناگون بعنوان افزودنی این گونه آبحوها تحت قانون خلوص آبجوی آلمان قرار نمی گیرند.
• برای اطلاعات بیشتر بایگانی شده در ۲۷ فوریه ۲۰۱۴ توسط Wayback Machine
↑ Shepard, Robin ( 2003 ) . The Best Breweries and Brewpubs of Illinois: Searching for the Perfect Pint. U of Wisconsin P. p. 314. ISBN 978 - 0 - 299 - 18894 - 8. ↑ "What is a Kriek Beer?". Hop Culture. 12 February 2019. Retrieved 25 October 2021.
• انواع آبجو
• گونه های آبجو
• گیلاس
• آبجو و آبجوسازی در بلژیک
• پیوندهای وی بک الگوی بایگانی اینترنت



wiki: آبجوی کریک