آب نبات چوبی مرغ. آب نبات چوبی مرغ ( انگلیسی: Chicken lollipop ) یک پیش غذا محبوب مرغ سوخاری هندی است. آب نبات چوبی مرغ، اساساً یک بال مرغ فرانسوی است، که در آن گوشت از انتهای استخوان جدا شده و به سمت پایین فشار داده می شود و ظاهر آب نبات چوبی ایجاد می کند. [ ۱]
دستور غذاها در افراد مختلف متفاوت است. [ ۲] با این حال، بسیاری با استفاده از بخش میانی بال یا ران مرغ شروع می کنند. قسمت میانی یکی از دو استخوان را جدا می کند و گوشت روی قسمت ها به یک انتهای استخوان رانده می شود. سپس آنها را در یک خمیرابه قرمز تند که مواد اصلی آن شامل پودر چیلی و زردچوبه است می پوشانند. [ ۳] سپس مرغ روکش شده به مدت چند ساعت خوابانده می شود. مرغ مزه دار شده معمولاً در روغن سرخ می شود، اما یکی دیگر از گزینه های شناخته شده شامل تنوری کردن است. استخوانی بیرون زده است را گاهی در ورق آلومینیومی می پیچند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدستور غذاها در افراد مختلف متفاوت است. [ ۲] با این حال، بسیاری با استفاده از بخش میانی بال یا ران مرغ شروع می کنند. قسمت میانی یکی از دو استخوان را جدا می کند و گوشت روی قسمت ها به یک انتهای استخوان رانده می شود. سپس آنها را در یک خمیرابه قرمز تند که مواد اصلی آن شامل پودر چیلی و زردچوبه است می پوشانند. [ ۳] سپس مرغ روکش شده به مدت چند ساعت خوابانده می شود. مرغ مزه دار شده معمولاً در روغن سرخ می شود، اما یکی دیگر از گزینه های شناخته شده شامل تنوری کردن است. استخوانی بیرون زده است را گاهی در ورق آلومینیومی می پیچند.

wiki: آب نبات چوبی مرغ