آب نبات تافی افرا. آب نبات افرا ( یا تافی افرا در زبان انگلیسی کانادایی، تایر D'érable در زبان فرانسوی کانادایی؛ همچنین قند در برف یا آب نبات در برف در ایالات متحده ) نوعی آب نبات ساخته شده از جوشاندهٔ شیره گیاهی افرا است که از درخت افرا گرفته می شود. اما قبل از زمانی که آن را تبدیل به کره افرا یا شکر افرا می کنند. این بخشی از فرهنگ سنتی در کبک، انتاریوی شرقی، نیوبرانزویک و شمال نیو انگلند است. در این مناطق، شیره افرا بر روی برف ریخته می شود و سپس با یک قاشق چوبی کوچک مانند چوب پاپ کیک یا یک چنگال شام فلزی برداشته می شود.
آب نبات با جوشاندن شربت افرا به حدود ۱۱۲ درجه سانتیگراد ( ۲۳۴درجه فارنهایت ) می رسد. بهتر است از دماسنج آب نبات استفاده شود. مایع ضخیم ممکن است در یک شعله بسیار کم یا در یک ظرف آب گرم نگهداری شود، اما نباید به شکل کریستال های دانه ای شود. سپس این مایع روی برف پاک ریخته می شود، و پس از آن سرد می شود که به سرعت در حال ضخیم شدن است. هنگامی که به اندازه کافی سفت شد، آب نبات را می توان برداشت و خورد. [ ۱] شربت اولیه را در دمای بالاتر جوش می دهد، نتیجه نهایی ضخامت آب نبات بیشتر خواهد بود. به طور معمول مانند دانه های نرم است، این نوع آب نبات اغلب در کنار ساخت شربت افرا در کارخانه قند یا کلبهٔ روستایی تهیه می شود.
تولید این محصول در کبک، در یک "cabane à sucre" ( به معنای واقعی کلمه، کلبهٔ روستایی، در فضای باز که شیره افرا به شربت و شکر جوشانده می شود ) انجام می شود و آبنبات تافی با غذاهای سنتی کبکی مصرف می شود، از جمله بسیاری از مردم شکر افرا را به عنوان یک چاشنی برای غذاهای گوشتی استفاده می کنند. [ ۲] در نیو انگلند، آب نبات نرم به طور سنتی با دونات، ترشی تره فرنگی و قهوه سرو می شود. [ ۳] ترشی و قهوه برای مقابله با شیرینی شدید آب نبات استفاده می شود.
آب نبات تافی افرا در استان کانادایی منیتوبا نیز با استفاده از شربت از درخت افرای جعبه ای ساخته می شود. شربت و تافی که از افرای جعبه ای تولید می شود عموماً تیره تر و عطر و بوی خاصی دارد که از شکر افرا ساخته شده است. [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفآب نبات با جوشاندن شربت افرا به حدود ۱۱۲ درجه سانتیگراد ( ۲۳۴درجه فارنهایت ) می رسد. بهتر است از دماسنج آب نبات استفاده شود. مایع ضخیم ممکن است در یک شعله بسیار کم یا در یک ظرف آب گرم نگهداری شود، اما نباید به شکل کریستال های دانه ای شود. سپس این مایع روی برف پاک ریخته می شود، و پس از آن سرد می شود که به سرعت در حال ضخیم شدن است. هنگامی که به اندازه کافی سفت شد، آب نبات را می توان برداشت و خورد. [ ۱] شربت اولیه را در دمای بالاتر جوش می دهد، نتیجه نهایی ضخامت آب نبات بیشتر خواهد بود. به طور معمول مانند دانه های نرم است، این نوع آب نبات اغلب در کنار ساخت شربت افرا در کارخانه قند یا کلبهٔ روستایی تهیه می شود.
تولید این محصول در کبک، در یک "cabane à sucre" ( به معنای واقعی کلمه، کلبهٔ روستایی، در فضای باز که شیره افرا به شربت و شکر جوشانده می شود ) انجام می شود و آبنبات تافی با غذاهای سنتی کبکی مصرف می شود، از جمله بسیاری از مردم شکر افرا را به عنوان یک چاشنی برای غذاهای گوشتی استفاده می کنند. [ ۲] در نیو انگلند، آب نبات نرم به طور سنتی با دونات، ترشی تره فرنگی و قهوه سرو می شود. [ ۳] ترشی و قهوه برای مقابله با شیرینی شدید آب نبات استفاده می شود.
آب نبات تافی افرا در استان کانادایی منیتوبا نیز با استفاده از شربت از درخت افرای جعبه ای ساخته می شود. شربت و تافی که از افرای جعبه ای تولید می شود عموماً تیره تر و عطر و بوی خاصی دارد که از شکر افرا ساخته شده است. [ ۴]

wiki: آب نبات تافی افرا