ائونوری

دانشنامه عمومی

آئونوری. آئونوری ( به ژاپنی: アオノリ Aonori ) ( به انگلیسی: green laver ) یک نوع جلبک دریایی خوراکی است. معمولاً از برخی از خلیج های واقع در کشور ژاپن مانند خلیج ایسه به دست می آید. این جلبک از نظر داشتن موادمعدنی نظیر کلسیم، منیزیم، لیتیم، ویتامین، آمینو اسید مانند متیونین غنی است. در هوای آزاد معمولاً خشک شده و در سوپ ها و تمپورا ( یک نوع غذای سنتی ژاپنی ) بکار می رود. همچنین از مواد لازم برای تولید جلبک نوری و تسوکودانی است. بعد از خشک شدن تبدیل به ورقه ای با ۲ تا ۳ میلیمتر ضحامت می شود و بعد به صورت پودر درآمده و در شیرینی و غذاهای ژاپنی برای رنگ دهی بکار می رود.
یاکی سوبا
یاکی اودون
اوکونومی یاکی
تاکویاکی
اوهاگی
سنبی
• شیچی می توگاراشی七味唐辛子 しちみとうがらし ( چاشنی تند دارای هفت عنصر )
چیپس سیب زمینی رنگ سبز آن برای تزئین و طعم دهی بکار می رود.
عکس آئونوری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس