طبخ بن - ماری ( انگلیسی: Bain - marie ) یکی از روش های گرم کردن است که در علم، صنعت و آشپزی جهت گرم کردن مواد به آرامی و بتدریج و ثابت نگه داشتن درجه حرارت مواد، یا گرم نگه داشتن مواد به مدت طولانی بکار می رود. طبخ بن ماری همچنین برای ذوب کردن مواد تشکیل دهنده جهت آشپزی بکار برده می شود.
این مورد یکی از روش های طبخ غیر مستقیم از آشپزی در نوع مرطوب می باشد .
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین مورد یکی از روش های طبخ غیر مستقیم از آشپزی در نوع مرطوب می باشد .
wiki: طبخ بن ماری