برای انتخاب دیکشنری یا لغتنامه، اینجا را کلیک کنید.
95 1518 100 1
شبکه مترجمین ایران

سس ووسترشر

سس ووسترشر در دانشنامه ویکی پدیا

سس ووسترشر
سس ووسترشر (انگلیسی: Worcestershire sauce) که گاهی به اختصار سس ووستر خوانده می شود، یک چاشنی مایع تخمیرشده است که برای اولین بار به دست شیمی دانانی اهل شهر ووستر انگلستان به نام های جان ویلی لئا و ویلیام هنری پرینز ساخته شد. این دو در دهه ۱۸۳۰ دستورالعمل تهیه این سس را ابداع کردند اما با توجه به آن که مزه سس باب طبعشان نبود آن را کنار گذاشته بودند و فراموش شده بود. چندین ماه بعد بشکه ای از این سس در حالی که جاافتاده و مزه اش ملایم تر شده بود، کشف شد و به این ترتیب سس ووسترشر نام گرفت. امروزه مواد تشکیل دهنده سس ابتدا به مدت ۱۸ ماه نگهداری و پس از رسیدن آنها را ترکیب و در بطری می کنند. میزان دقیق مواد تشکیل دهنده تا به امروز مخفی مانده است. سس ووسترشر عطر و طعمی منحصربفرد داشته و اغلب برای بهبود کیفیت خوشمزگی به دستور تهیه غذاها و نوشیدنی ها اضافه می شود. از این سس در تهیه سالاد سزار، خوراک لوبیا، صدف، و غذاهای تهیه شده از گوشت گاو استفاده می شود.
۱۹۳۰ - اچ پی فودز
۱۹۶۷ - امپریال توباکو
۱۹۸۸ - دانون
۲۰۰۵ - هاینز
عکس سس ووسترشر


چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش]

سس ووسترشر را به اشتراک بگذارید

معنی یا پیشنهاد شما



نام نویسی   |   ورود

تازه ترین پیشنهادها

عبارات و کلمات کلیدی مرتبط

• معنی سس ووسترشر   • مفهوم سس ووسترشر   • تعریف سس ووسترشر   • معرفی سس ووسترشر   • سس ووسترشر چیست   • سس ووسترشر یعنی چی   • سس ووسترشر یعنی چه  

توضیحات دیگر

معنی سس ووسترشر

کلمه : سس ووسترشر
اشتباه تایپی : ss ,,sjvav
عکس سس ووسترشر : در گوگل

آیا معنی سس ووسترشر مناسب بود ؟           ( امتیاز : 95% )