برای انتخاب دیکشنری یا لغتنامه، اینجا را کلیک کنید.
99 1394 100 1

تره پیاز

تره پیاز در دانشنامه ویکی پدیا

تره پیاز
تره پیاز یا ترپیاز (نام علمی: Allium fistulosum) گیاهی از نوع پیازهای پایا است که منشأ آن غرب چین و آسیای مرکزی است.
در آشپزی ژاپنی تره پیاز (نِگی) از زمان های کهن در غذاهای میسوسوپ، هیایاکّو (نوعی غذا با توفوی سرد و انواع سبزیجات یا چاشنی بر روی آن)، اودون و سوبا به عنوان چاشنی (به ژاپنی یاکومی) مصرف می شود. تره فرنگی (نِگی) همچنین در نابه ریوری ها (غذاهای آبگوشت مانند) یک مادهٔ غذایی لازم است. در ژاپن این گیاه به عنوان یک عنصر غذایی در آشپزی ژاپنی مصرف دارد و نِگی (به ژاپنی: ネギ Negi) نامیده می شود.
این گیاه در ایران از دیرباز به صورت خودرو و وحشی در مناطق جلگه نیشابور و دامنه های زاگرس رشد می کرده است و امروز به دو صورت گلخانه ای و سنتی در اکثر نقاط ایران کشت می شود. این گیاه در ایران بیشتر به صورت خام و در کنار غذاهای گرم مصرف می شود.
عکس تره پیاز


چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش]

ارتباط محتوایی با تره پیاز

تره پیاز را به اشتراک بگذارید

معنی یا پیشنهاد شما



نام نویسی   |   ورود

عبارات و کلمات کلیدی مرتبط

• معنی تره پیاز   • مفهوم تره پیاز   • تعریف تره پیاز   • معرفی تره پیاز   • تره پیاز چیست   • تره پیاز یعنی چی   • تره پیاز یعنی چه  

توضیحات دیگر

معنی تره پیاز
کلمه : تره پیاز
اشتباه تایپی : jvi ~dhc
عکس تره پیاز : در گوگل

آیا معنی تره پیاز مناسب بود ؟           ( امتیاز : 99% )