پیشنهادهای Mahdi (٤)
٢
٤ ماه پیش
٠
در متون علمی میکروبشناسی به مدت زمان لازم برای بروز و رشد کلنی های یاخته های کشت داده شده در پلیت های میکروبی در دستگاه انکوباتور گفته می شود.
٩ ماه پیش
٠
مخفف سازمان بازرسی و ایمنی مواد غذایی ( Food Safety and Inspection Service )
٩ ماه پیش
٠
در صنعت غذا به معنی محصول غذایی ( آردی و نان ) که فرایند حرارتی جزئی ( و نه پخت کامل ) به منظور کاهش و یا از بین بردن میکروبهای بیماری زا و رسیدن به ...
٩ ماه پیش
٢
در صنعت غذا این واژه برابر فراخوانی محصولات تولید شده یک کارخانه به علت تردید در سلامت محصول تولید شده نهایی و پخش شده در بازار معنی شده.