تاریخ
٤ ماه پیش
پیشنهاد
٠

در متون علمی میکروبشناسی به مدت زمان لازم برای بروز و رشد کلنی های یاخته های کشت داده شده در پلیت های میکروبی در دستگاه انکوباتور گفته می شود.

تاریخ
٩ ماه پیش
پیشنهاد
٠

مخفف سازمان بازرسی و ایمنی مواد غذایی ( Food Safety and Inspection Service )

تاریخ
٩ ماه پیش
پیشنهاد
٠

در صنعت غذا به معنی محصول غذایی ( آردی و نان ) که فرایند حرارتی جزئی ( و نه پخت کامل ) به منظور کاهش و یا از بین بردن میکروبهای بیماری زا و رسیدن به ...

تاریخ
٩ ماه پیش
پیشنهاد
٢

در صنعت غذا این واژه برابر فراخوانی محصولات تولید شده یک کارخانه به علت تردید در سلامت محصول تولید شده نهایی و پخش شده در بازار معنی شده.