یخمک

دانشنامه عمومی

یخمک که برخی به آن نوشمک هم می گویند، در واقع یک دسر از خانواده بستنی یخی و آلاسکا محسوب می شود. این دسر خوش رنگ و خوشمزه طرفداران زیادی دارد.
نوشمک معمولاً با میوه هایی مانند لیمو، پرتقال، لیموترش، گریپ فروت، تمشک، آناناس، گیلاس، شلیل، توت فرنگی، هندوانه، انگور و… تهیه می شوند و برای همین تنوع طعم زیادی دارند.
متأسفانه در نوشمک های صنعتی و کارخانه ای معمولاً از رنگ های مصنوعی استفاده می شود که برای سلامتی مناسب نیست. به همین دلیل خیلی ها ترجیح می دهند این خوراکی را خودشان در خانه درست کنند. [ ۱] یخمک قبل از استفاده باید به مدت چند ساعت درون فریزر قرار گرفته، تا به صورت منجمد مصرف گردد. آلاسکا نیز یک نوع یخمک می باشد که در قالب های آماده خانگی در یخچال تولید می شود.
عکس یخمک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

یخمک حالت جامد نوشمک، یک نوع بستنی و میان وعده ( snack ) بر پایه آب است که با انجماد چاشنی مایعی نظیر انواع آب میوه یا پوره میوه تهیه می شود. در صنعت یخمکی که به دور تکه ای از چوب تهیه شود بستنی یخی نامگذاری
...
[مشاهده متن کامل]
شده است. بستنی یخی خانگی آلاسکا نام دارد. می توان گفت بستنی یخی، نوشمک، یخمک، آلاسکا همگی در یک خانواده قرار دارند، با این تفاوت که بستنی یخی و آلاسکا دور تکه از چوب تهیه می شود، ولی نوشمک و یخمک فاقد چوب می باشد.

یخمک

بپرس