یاماتو

دانشنامه عمومی

یاماتو (فیلم). یاماتو ( انگلیسی: Yamato ) فیلمی ژاپنی در ژانر جنگی به کارگردانی جونیا ساتو است که در سال ۲۰۰۵ منتشر شد. این فیلم بر اساس کتابی نوشته جون هنمی ساخته شده است.
تاکاشی سوریماچی
ناکامورا شیدو
یو آئوی
کنیچی ماتسویاما
کیوکا سوزوکی
تتسویا واتاری
ایجی اوکودا
تاتسویا ناکادای
• سوسوکه ایکه ماتسو
عکس یاماتو (فیلم)

یاماتو (مردم). مردم یاماتو ( به ژاپنی: 大和, やまと ) و ( به انگلیسی: Yamato people ) به صورت عمومی، معنای ژاپن و مردمان ژاپن را با خود دارد. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴] یاماتو در اصل نام مناطق اطراف شهر ساکورایی در استان نارا در ژاپن امروز بوده است. [ ۵] این نام بعدها به روی همان استان گذاشته شد و همچنین به عنوان نام باستانی کشور ژاپن به کار رفت. این واژه به صورت عمومی، معنای ژاپن و مردم ژاپن را با خود دارد. [ ۳]
عکس یاماتو (مردم)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

یاماتو (Yamato)
نام باستانی ژاپن و به ویژه ایالت غربی هونشو، خاستگاه آغازین تمدن ژاپن و جایگاه نخستین پایتخت های آن. همچنین خاندانی که همۀ امپراتوران ژاپن به آن تعلق دارند و مدعی اند الهۀ خورشید جدّ آنان است. دورۀ یاماتو معمولاً به دورۀ ۵۳۹ـ۷۱۰م اطلاق می شود، که پس از آن عصر ناراآغاز می شود. طبق افسانه ها، قدمت امپراتوری ژاپن به فتح منطقۀ یاموتو به دست امپراتور جیمودر ۶۶۰پ م می رسد. دو وقایع نامه، کوجیکی(گزارش موضوع های باستانی قرن ۷) و نیهون شوکی(وقایع ژاپن ۷۲۰م) حاوی افسانه های آفرینش و رویدادهای دورۀ شاهان افسانه ای و نخستین شاهان تاریخی ژاپن است. بیست و نهمین امپراتور، کیمی(حک: ۵۳۹ـ۵۷۱م)، را نخستین پادشاه کاملاً تاریخی ژاپن می دانند. در دوران شاهزاده شوتوکو تایشی(۵۷۴ـ۶۲۲م) و عصر اصلاحات تایکا(۶۴۵ـ۶۵۰م)، فرمانروایان یاموتو به شدت تحت تأثیر فرهنگ چین دورۀ سلسلۀ تانگ، به ویژه آیین بودا، آیین کنفوسیوس و نظام دیوان سالاری چین قرار گرفتند. در اواسط قرن ۹م، امپراتوران ژاپن ادارۀ واقعی کشور را به خاندان فوجیواراواگذاردند و از آن پس تا بازگشت میجیدر ۱۸۶۸، دیگر به ندرت به تنهایی بر کشور فرمان راندند.

یاماتو (ناو). یاماتو (ناو)(Yamato)
ناو یاماتو (1941)
گروهی از نبرد ناوهای ژاپنی در جنگ جهانی دوم، شامل دو ناو یاماتو و موساشی. طراحی آن ها به گونه ای بود که نیرومندتر از هر کشتی جنگی دیگری در جهان باشند. مشخصات آن ها عبارت بود از ظرفیت جابه جایی ۶۴,۱۷۰ تُن، سرعت ۲۷ گره دریایی، پوشش زرهی به ضخامت ۴۰۰ میلی متر، گنجایش۲,۵۰۰ خدمه، و مجهّز به ۹ توپ ۴۶۰میلی متری، ۱۲ توپ ۱۵۵میلی متری، و ۱۲ توپ ۱۲۷میلی متری. یاماتو در نبردهای میدوی، نبرد دریای فیلیپین، و نبرد خلیج لیتهشرکت داشت و در ۷ آوریل ۱۹۴۵، در راه اوکیناوا، در ساحل ژاپن با حملۀ ناو هواپیمابر امریکا غرق شد. موساشی نیز در عملیات جنگی دریای فیلیپین شرکت داشت و در ۲۴ اکتبر ۱۹۴۴ در نبرد خلیج لیته بر اثر اصابت اژدرهای هواپیماهای امریکایی غرق شد.

پیشنهاد کاربران

بپرس