گوگل مپس

دانشنامه عمومی

گوگل مَپز یا گوگل مَپس یا گوگل مَپ ( به انگلیسی: Google Maps، به معنی: نقشه های گوگل ) یک محصول وب از شرکت گوگل است. در گوگل مَپز، نقشه های دقیق و کاملی از زمین به همراه امکان مسیریابی با استفاده از سامانه موقعیت یاب جهانی ( GPS ) و همچنین گزارش وضعیت ترافیکی به کاربران ارائه می شود. در سال ۲۰۰۸ نسخه های منطبق با اندروید و آی اواس این نرم افزار جهت استفاده در تلفن های هوشمند معرفی شد. در سال ۲۰۱۳ این نرم افزار به عنوان پر استفاده ترین برنامهٔ تلفن های هوشمند شناخته شد. به طوری که ۵۴ درصد از کاربران تلفن های هوشمند دست کم یک بار از این برنامه استفاده کرده اند. در سال ۲۰۲۰ به طور ماهیانه بیش از یک میلیارد مرتبه از این برنامه توسط کاربران استفاده می شود. [ ۲]
گوگل مَپز از فناوری هایی چون Tele Atlas استفاده می کند. در نقشه های گوگل سه بخش وجود دارد:
• فهرست های نقشه: نقشه های موجود را در دسته بندی های گوناگون ارائه می دهد.
• نقشه های من: کاربران گوگل می توانند با استفاده از ابزارهایی که در این بخش در اختیار آن ها قرار می گیرد، به طراحی و اشتراک گذاری نقشه ها بپردازند.
• آیکون هایی که می توان نقاط مختلف بر روی نقشه را با آن ها علامت گذاری کرد. [ ۳]
گوگل مپز دیدن نقشه را به چندین حالت امکان پذیر کرده است:
• نمای نقشه ( map View ) : که به سبک نقشه های گرافیکی و معمول، از نمای بالا امکان رؤیت را فراهم می کند.
• نمای ماهواره ای ( Satellite View ) : این نما تصاویر ماهواره ای واقعی از تمام نقاط سطح زمین را برای کاربران مخابره می کند.
• نمای زمین ( Earth View ) : با نصب نرم افزار پلاگینِ گوگل ارث، امکان رؤیت تصاویر ماهواره ای به صورت سه بعدی مانند نرم افزار گوگل ارت برای مرورگر فراهم می شود.
• نمای خیابان ( Street view ) : در این نما که تنها در مکان هایی خاص قابل دسترسی است، تصاویری سه بعدی از درون خیابان های موردنظر قابل رؤیت است. این تصاویر قبلاً به کمک دوربین هایی سوار بر خودروهایی مخصوص از سطح خیابان ها گرفته شده است.
۵ - نمای سه بعدی ( 3D View ) : این نما که به نمای هلیکوپتری معروف است، امکان رؤیت مسیرها را به صورت سه بعدی از آسمان فراهم می آورد. [ ۴] ۶ - نمای درونی ( Indoor view ) : در این نما، نقشهٔ ساختمان های چندطبقه به تفکیک طبقات آن نمایش داده می شود. [ ۵]
عکس گوگل مپسعکس گوگل مپس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس