ترافیک

/terAfik/

مترادف ترافیک: ازدحام، راه بندان، عبورومرور

برابر پارسی: آمد و شد، آمد و رفت، شدآمد

معنی انگلیسی:
traffic

فرهنگ فارسی

آمدورفت، آمدوشد، عبورومروروسائل نقلیه

فرهنگ معین

(تِ ) [ فر. ] (اِ. ) ۱ - رفت و آمد وسایل نقلیه در خیابان ، شدآمد (فره ). ۲ - راه بندان .

فرهنگ عمید

۱. عبورومرور وسایل نقلیه، حمل ونقل.
۲. انبوهی وسایل نقلیه در خیابان و جاده که در امر عبورومرور اختلال ایجاد می کند.

دانشنامه عمومی

ترافیک یا شدآمد[ ۱] [ ۲] به معنای رفت وآمد جانداران، انسان یا وسایل نقلیه در مسیرهای پیش بینی شده و نیز به معنای عبور اطلاعات است.
واژه ترافیک ( Traffic ) از ریشه ایتالیایی traffico گرفته شده است که به معنای تجارت و معامله است. امروزه در برخی ترکیب های انگلیسی مانند قاچاق انسان و قاچاق اسلحه از واژه ترافیک استفاده می شود. [ ۳]
در ایران و در زبان فارسی به شلوغی ایجاد شده در اثر استفادهٔ عابران پیاده، جانوران، وسایل نقلیه و غیره ترافیک یا راهبندان گفته می شود.
همچنین واژه ترافیک برای عبور اطلاعات و دیتاهای مخابراتی نیز کاربرد دارد. امروز از این واژه بیشتر برای ازدحام وسائل نقلیه و مخابرات استفاده می شود. [ ۴]
عکس ترافیکعکس ترافیکعکس ترافیک

ترافیک (فیلم). ترافیک ( فرانسوی: Trafic ) یک فیلم کمدی به کارگردانی ژاک تاتی است که در سال ۱۹۷۱ منتشر شد. از بازیگران آن می توان به ژاک تاتی، فرانکو رسل، و ماریا کیمبرلی اشاره کرد.
عکس ترافیک (فیلم)

ترافیک (فیلم ۲۰۱۱). «ترافیک» ( انگلیسی: Traffic ( 2011 film ) ) یک فیلم است که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد.
عکس ترافیک (فیلم ۲۰۱۱)

ترافیک (فیلم ۲۰۱۶). ترافیک ( انگلیسی: Traffic ) فیلم هندی دلهره آور جاده ای است که توسط راجش پیلای کارگردانی شده است. این فیلم بازساخته ای از فیلمی با همین عنوان است که محصول سال ۲۰۱۱ می باشد. بازیگران اصلی فیلم را گروه بازیگرانی شامل مانوج باجپایی، جیمی شرگیل، پروسنجیت چاترجی، پارامبراتا چاترجی، دیویا دوتا، امول پراشار، ریچا پانای و بازیگر تازه کار بالیوود جیشنو راغوان هستند. [ ۱] فیلم در روز ۶ مهٔ ۲۰۱۶ اکران گردید و نظرات مثبتی را دریافت کرد. [ ۲]
عکس ترافیک (فیلم ۲۰۱۶)

ترافیک (فیلم ۲۰۱۸). ترافیک ( به انگلیسی: Traffik ) یک فیلم هیجانی آمریکایی به کارگردانی دیئان تیلر است. پائولا پاتون، عمر اپس، لاز آلونسو و روزلین سانچز در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.
داستان فیلم مربوط به دو زن و مرد است که برای تفریح به یک ویلای بیرون از شهر می روند؛ ولی ناخواسته گرفتار ماجرای یک باند غیرقانونی قاچاق زنان می شوند.
Brea ( پائولا پاتون ) یک روزنامه نگار برای ساکرامنتو پست است، که ناراحت است از این واقعیت که یک روزنامه نگار رقیب در حال پوشش یک داستان رسوایی بزرگ است که او ماه ها سعی در انتشار آن داشته است. Brea با رئیس خود، Carl ( ویلیام Fichtner ) روبرو می شود، که می گوید داستان او فقط یک قطعه کرکی است و تهدید به آتش زدن او می کند.
Brea با دوست پسرش جان ( عمر اپس ) و دوستانشان دارن ( لاز آلونسو ) و مالیا ( روزلین سانچز ) برای شام تولد می رود. دارن تعجب آور را که جان برای Brea برنامه ریزی کرده بود خراب می کند: او را در یک کوه عاشقانه در کوه های کالیفرنیا ببرد. خانمها سپس به حمام می روند و Brea به مالیا می گوید که فکر می کند ممکن است جان در حالی که دور هستند پیشنهاد کند اما می گوید هنوز آماده این کار نیست.
جان با تعطیل شدن در تعطیلات، Brea را با اتومبیلی که در مغازه خود ساخته بود شگفت زده کرد. آنها در یک پمپ بنزین ایستاده اند که Brea با یک زن ترسناک به نام کارا ( Dawn Olivieri ) ملاقات می کند. او به Brea می گوید: "مطمئناً احساس می کند مانند چهارم ژوئیه، اینطور نیست؟" قبل از اینکه یک پسر دوچرخه سواری عصبانی قطع شود و به کارا دستور دهد که عجله کند تا بتوانند آنجا را ترک کنند. در خارج از کشور، یک دوچرخه سوار دیگر از گروه مشغول اشکال زدن جان است. جان به او می گوید که مشکلی نمی خواهد، و باعث می شود که دوچرخه سوار اتومبیل خود را تف کند. جان با مشت زدن به صورت و دوچرخه سواری چاقو را بیرون می آورد. در حالی که Brea با عجله روبرو می شود، کلانتر مارنس ( Missi Pyle ) مداخله می کند و به دوچرخه سواران می گوید که دوری کنند.
این فیلم با آمار زندگی واقعی در مورد قاچاق جنسی به پایان می رسد، فاش می شود 1. 9 میلیون زن در حال حاضر در ایالات متحده قاچاق می شوند.
پائولا پاتون به عنوان Brea عمر اپس به عنوان جان لاز آلونسو به عنوان دارن کول روزلین سانچز به عنوان مالیا لوک گاس به عنوان رد، رهبر دوچرخه سواران و حلقه قاچاق انسان ویلیام فیچنر در نقش کارل وینوایت سحر الیویه به عنوان کارا Missi Pyle به عنوان معاون سالی مارنز لورین مک کرالی به عنوان بیلی آدریان بوستامانته به عنوان یک توزیع کننده
عکس ترافیک (فیلم ۲۰۱۸)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

traffic (اسم)
کالا، کسب، مخابره، رفت و آمد، ترابری، ترافیک، عبور و مرور، وسائط نقلیه، امد و شد، شد و آمد

پیشنهاد کاربران

شدآمد، تنیدگی ( اصطلاح راهنمایی و رانندگی )
ترافیک: [بەویژه در رانندگی] ١. رفت - و - آمد ٢. راەبندان ٣. تنیدگی
مدآمد:رفت آمد. ترافیک.
مد: رفت و شد.
ترافیک یعنی رفت و آمد ،
بعضی واژه سازیها از خود کلمه خارجی سخت تر هستند و معنی کمتری به ذهن می رسانند مثل آمد وشد،
الان شد یعنی چه؟
تا حد ممکن از کلماتی باید استفاده شود که راحت و پر معنی باشدمگر ممکن نباشد ولی فراوان از این واژه سازی های بی دقت داریم که هدف واژه سازی را تامین نمی کند
به جای ترافیک به آن چم ( معنا ) که در میان پارسی زبانان کاربرد دارد ( شلوغی و کندی رفت ُ آمد ) می توان همان "راهبندان" را به کار برد و به جای چم بنیادی خودش هم گفت "شدآمد".
شدآمد
ترافیک:[ اصطلاح راهنمایی و رانندگی]
آمد و شد وسایل نقلیه و اشخاص و حیوانات در راه ها.
واژه ی " ترافیک " همان تغییر یافته ی واژه ی " تفریق " می باشد . تفریق که از زبان سامی ( عربی وعبری ) علاوه بر زبان فارسی وارد زبان های اروپایی نیز شده و پس از سیر در زبان های اروپایی با تغییر لهجه و معنی دوبار در ریخت " ترافیک " وارد زبان فارسی شده است و امروزه با همان شکل تغییر یافته در زبان فارسی نیز کاربرد دارد .
...
[مشاهده متن کامل]

ترافیک
این واژه ای هند و اروپایی است :
ترافیک : ترا - ف - ایک
ترا همان تَرای پارسی است= از این سو به آن سو
- ف - = میانوند
- ایک= پسوند که در پارسی - ایز و - ایج میگویند
واژه های پیشنهادی :
تَراگیز ( گیز در انگیز به مینهء جنبش و حرکت )
ترارفت
تَراشد
تنیدگی

بپرس