گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می شود که از گوسفند اهلی به دست می آید. گوشت گوسفند یک ساله گوشت بره و گوشت گوسفند بالای یک سال گوشت گوسفند نامیده می شود.
این قسمت ، قسمت میانی گردن است و به سمت میانه بدن گوسفند قرار دارد و از گردن گوسفند ارزان تر است . بهترین نحوه استفاده از این تکه گوسفندی خرد کردن داخل خورشها است . برای استفاده برای خورش گوشتی را انتخاب کنید که چربی کمتری داشته باشد و همه قسمتهای آن یکرنگ باشد.
اگر می خواهید برش ارزان تری از ران گوسفند برای طبخ غذا داشته باشید شانه گوسفند را انتخاب کنید . این برش نیمه پائینی تنه گوسفند است.
برای تهیه یک غذای خوشمزه از این قسمت از گوسفند می توانید این قسمت را به همراه سبزیجات معطر و سیر کباب کنید و یا ابتدا گوشت را برای کباب شدن روی آتش بگذارید و روی آن برشهای سیب زمینی قراردهید اینگونه سیب زمینی ها طعم گوشت کبابی می گیرند. روش دیگر برای پخت این گوشت خردکردن آن به تکه های کوچک و ریختن داخل خورشت است.
• بره: زیر ۱۲ ماه سن دارد.
• گوسفند: ماده ( میش ) یا نر ( قوچ ) که دارای بیش از دو دندان دائمی است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین قسمت ، قسمت میانی گردن است و به سمت میانه بدن گوسفند قرار دارد و از گردن گوسفند ارزان تر است . بهترین نحوه استفاده از این تکه گوسفندی خرد کردن داخل خورشها است . برای استفاده برای خورش گوشتی را انتخاب کنید که چربی کمتری داشته باشد و همه قسمتهای آن یکرنگ باشد.
اگر می خواهید برش ارزان تری از ران گوسفند برای طبخ غذا داشته باشید شانه گوسفند را انتخاب کنید . این برش نیمه پائینی تنه گوسفند است.
برای تهیه یک غذای خوشمزه از این قسمت از گوسفند می توانید این قسمت را به همراه سبزیجات معطر و سیر کباب کنید و یا ابتدا گوشت را برای کباب شدن روی آتش بگذارید و روی آن برشهای سیب زمینی قراردهید اینگونه سیب زمینی ها طعم گوشت کبابی می گیرند. روش دیگر برای پخت این گوشت خردکردن آن به تکه های کوچک و ریختن داخل خورشت است.
• بره: زیر ۱۲ ماه سن دارد.
• گوسفند: ماده ( میش ) یا نر ( قوچ ) که دارای بیش از دو دندان دائمی است.
wiki: گوشت گوسفند