گوشت دودی مونترآلی. گوشت دودی به سبک مونترآلی ( انگلیسی: Montreal - style smoked meat ) یا گوشت دودی مونترآلی که در مونترآل، به اختصار به آن گوشت دودی هم می گویند، نوعی غذای شبهکوشر حاضری است که در دکه های اغذیه فروشی خیابانی و همچنین رستوران های شهرهای مختلف کانادا و به ویژه مونترآل عرضه می شود و از گوشتِ سرسینه نمک سودِ گوساله و ادویه جات گوناگون تهیه می شود.
برای تهیهٔ این غذا، ابتدا گوشت را به مدت یک هفته در ادویه های مختلف می خوابانند و سپس آن را دود ی کرده و بعد، آن را بخارپز می کنند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبرای تهیهٔ این غذا، ابتدا گوشت را به مدت یک هفته در ادویه های مختلف می خوابانند و سپس آن را دود ی کرده و بعد، آن را بخارپز می کنند.
wiki: گوشت دودی مونترآلی