گوشت دودی مونترالی

دانشنامه عمومی

گوشت دودی مونترآلی. گوشت دودی به سبک مونترآلی ( انگلیسی: Montreal - style smoked meat ) یا گوشت دودی مونترآلی که در مونترآل، به اختصار به آن گوشت دودی هم می گویند، نوعی غذای شبهکوشر حاضری است که در دکه های اغذیه فروشی خیابانی و همچنین رستوران های شهرهای مختلف کانادا و به ویژه مونترآل عرضه می شود و از گوشتِ سرسینه نمک سودِ گوساله و ادویه جات گوناگون تهیه می شود.
برای تهیهٔ این غذا، ابتدا گوشت را به مدت یک هفته در ادویه های مختلف می خوابانند و سپس آن را دود ی کرده و بعد، آن را بخارپز می کنند.
عکس گوشت دودی مونترآلیعکس گوشت دودی مونترآلیعکس گوشت دودی مونترآلی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس