سرسینه

فرهنگستان زبان و ادب

{brisket} [علوم و فنّاوری غذا] بخشی از لاشه که شامل بخش های پیشین و پایین دنده هاست
{cephalothorax} [اقیانوس شناسی، جانور شناسی] بخشی از بدن برخی از سخت پوستان که از به هم پیوستن سر و سینه به وجود می آید

گویش مازنی

/sar sine/ بخش فوقانی بدن

دانشنامه عمومی

سرسینه بخشی از لاشه گاو و گوسفند است که شامل بخش های پیشین و پایین دنده ها است. این قسمت یکی از هشت برش اصلی خوردنی از لاشه این حیوانات است. ماهیچه های سینه ای سطحی و عمیق، ماهیچه های سرسینه را تشکیل می دهند. از آنجا که گاو و گوسفند استخوان ترقوه ( استخوان چنبره ) ندارند ماهیچه های سرسینه ۶۰ درصد از وزن بدن دام را در حالت ایستاده تحمل می کنند. این امر نیاز به مقدار زیادی بافت همبند دارد و بنا بر این گوشت حاصله را باید با روش صحیحی پخت تا این بافت همبند تُرد شود.
عکس سرسینهعکس سرسینهعکس سرسینهعکس سرسینه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس