گوشت بز، گوشت یک بز اهلی ( Capra aegagrus hircus ) است. نام رایج گوشت بز به همین سادگی «بز» است، اگرچه گوشت بزهای بالغ را چوون می نامند، در حالی که از گوشت بزهای جوان می توان به عنوان کاپرتو ( ایتالیا ) ، کابریتو ( اسپانیا ) یا بچه بز نام برد. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴] [ ۵] در جنوب آسیا، جایی که کاری گوشت گوسفندی رواج دارد، "گوشت گوسفندی" هم برای گوشت بز و هم برای گوشت بره استفاده می شود. وزارت کشاورزی ایالات متحده اصطلاح "chevon" , chèvre ( بز ) و mouton ( 'گوسفند'، 'گوشت گوسفندی' ) در دهه ۱۹۲۰ را معرفی کرد. [ ۶] [ ۷] : 19 طبق تحقیقات بازار، مصرف کنندگان در ایالات متحده نام آشپزی شبه فرانسوی زبان "chevon" را ترجیح می دهند. [ ۸] «کابریتو»، واژه ای با اصالت اسپانیایی و پرتغالی، به طور خاص به گوشت یک بز جوان و شیر خورده اشاره دارد.
بز هم غذای اصلی و هم غذای لذیذ در غذاهای جهان است. [ ۹] غذاهایی که بیشتر به دلیل استفاده از بز شناخته می شوند شامل غذاهای آفریقایی، خاورمیانه، آفریقای شمالی ، آفریقای غربی، هندی، اندونزیایی، نپالی، بنگلادشی، پاکستانی، مکزیکی، کارائیب ( هائیتی ) و اکوادور است. [ ۱۰] کابریتو، یا بچه بز، غذایی بسیار معمولی از مونتری، نوئو لئون، مکزیک است. [ ۱۱] در ایتالیا "capretto" نامیده می شود. گوشت بز نسبت به گوشت گاو شور و شیرین است [ ۱۲] اما کمی شیرین تر از گوشت گوسفند است. می توان آن را در یک از راه های مختلفی، مانند در حال آماده شدن خورشتی، پرداخت شده، پخته، کبابی، کبابی، چرخ شده، کنسرو، سرخ شده، یا ساخته شده را سوسیس تهیه کرد.
گوشت بز به داشتن طعم قوی شهرت دارد اما بسته به نحوه پرورش و تهیه آن طعم و مزه نیز می تواند ملایم باشد. [ ۹] فرهنگ های کارائیب غالباً گوشت را از بز بالغ ترجیح می دهند که بیشتر تند باشد، در حالی که برخی دیگر از فرهنگ ها گوشت را که از بزهای جوانتر از شش تا نه ماه گذشته باشد ترجیح می دهند. دنده، کمر و گوشت بز فیله برای پخت سریع مناسب است، در حالی که سایر برش ها برای پخت طولانی مناسب است. [ ۱۲] علی رغم اینکه به عنوان گوشت قرمز طبقه بندی می شود، بز لاغرتر و حاوی کلسترول و چربی کمتری نسبت به گوشت بره و گوشت گاو است، [ ۱۳] و انرژی کمتری نسبت به گوشت گاو یا مرغ دارد. [ ۱۲] بنابراین، برای حفظ حساسیت و رطوبت به پخت وپز کم و حرارت نیاز دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبز هم غذای اصلی و هم غذای لذیذ در غذاهای جهان است. [ ۹] غذاهایی که بیشتر به دلیل استفاده از بز شناخته می شوند شامل غذاهای آفریقایی، خاورمیانه، آفریقای شمالی ، آفریقای غربی، هندی، اندونزیایی، نپالی، بنگلادشی، پاکستانی، مکزیکی، کارائیب ( هائیتی ) و اکوادور است. [ ۱۰] کابریتو، یا بچه بز، غذایی بسیار معمولی از مونتری، نوئو لئون، مکزیک است. [ ۱۱] در ایتالیا "capretto" نامیده می شود. گوشت بز نسبت به گوشت گاو شور و شیرین است [ ۱۲] اما کمی شیرین تر از گوشت گوسفند است. می توان آن را در یک از راه های مختلفی، مانند در حال آماده شدن خورشتی، پرداخت شده، پخته، کبابی، کبابی، چرخ شده، کنسرو، سرخ شده، یا ساخته شده را سوسیس تهیه کرد.
گوشت بز به داشتن طعم قوی شهرت دارد اما بسته به نحوه پرورش و تهیه آن طعم و مزه نیز می تواند ملایم باشد. [ ۹] فرهنگ های کارائیب غالباً گوشت را از بز بالغ ترجیح می دهند که بیشتر تند باشد، در حالی که برخی دیگر از فرهنگ ها گوشت را که از بزهای جوانتر از شش تا نه ماه گذشته باشد ترجیح می دهند. دنده، کمر و گوشت بز فیله برای پخت سریع مناسب است، در حالی که سایر برش ها برای پخت طولانی مناسب است. [ ۱۲] علی رغم اینکه به عنوان گوشت قرمز طبقه بندی می شود، بز لاغرتر و حاوی کلسترول و چربی کمتری نسبت به گوشت بره و گوشت گاو است، [ ۱۳] و انرژی کمتری نسبت به گوشت گاو یا مرغ دارد. [ ۱۲] بنابراین، برای حفظ حساسیت و رطوبت به پخت وپز کم و حرارت نیاز دارد.
wiki: گوشت بز