گوجه فرنگی سرخ شده و تخم مرغ هم زده یک غذای رایج در چین است. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴] [ ۵] [ ۶] [ ۷] [ ۸] [ ۹] [ ۱۰] معمولاً به عنوان غذای اصلی سرو می شود. به دلیل سادگی آماده سازی، در غذاخوری های مدارس دانش آموزی زیاد استفاده می شود.
تخم مرغ گوجه غذای بسیار مشابهی است با نام املت که در ایران همانند این غذا درست می شود، ولی خب نوع و نحوه طبخ آن فرق دارد.
نسخه ای از این غذا، به نام ginisang kamatis در itlog، در فیلیپین نیز معمولاً در هنگام صبحانه خورده می شود و با برنج سرخ شده سیر یا ساندویچ بین پاندسل ورقه ای میل می شود. [ ۱۱]
تخم مرغ ها را جداگانه باهم مخلوط و به شکل هم زده هم می زنند و کنار می گذارند. گوجه فرنگی ها را درشت خورد کرده و سرخ می کنند تا نرم شوند. سپس تخم مرغ ها را همراه با گوجه فرنگی مخلوط و روی حرارت ملایم قرار می دهند. سپس تخم مرغ ها و گوجه فرنگی ها را با هم، هم می زنند تا خوب با هم ترکیب شوند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتخم مرغ گوجه غذای بسیار مشابهی است با نام املت که در ایران همانند این غذا درست می شود، ولی خب نوع و نحوه طبخ آن فرق دارد.
نسخه ای از این غذا، به نام ginisang kamatis در itlog، در فیلیپین نیز معمولاً در هنگام صبحانه خورده می شود و با برنج سرخ شده سیر یا ساندویچ بین پاندسل ورقه ای میل می شود. [ ۱۱]
تخم مرغ ها را جداگانه باهم مخلوط و به شکل هم زده هم می زنند و کنار می گذارند. گوجه فرنگی ها را درشت خورد کرده و سرخ می کنند تا نرم شوند. سپس تخم مرغ ها را همراه با گوجه فرنگی مخلوط و روی حرارت ملایم قرار می دهند. سپس تخم مرغ ها و گوجه فرنگی ها را با هم، هم می زنند تا خوب با هم ترکیب شوند.