گندم خراسان ( نام علمی: Triticum turanicum ) با نشان تجاری کاموت، از غلات باستانی است که شرکت کاموت اینترنشنال آن را به روش ارگانیک تولید و پخش می کند. اندازه این نوع گندم تقریباً دو برابر سایر گندم هاست و طعم فوق العاده ای دارد.
تحقیقی در سال ۲۰۱۳ توسط محققین ایتالیایی دانشگاه بیمارستانی کارگی ( Careggi ) واقع در شهر فلورانس ایتالیا، انجام شد که در ژورنال تغذیه کلینیکی اروپا ( European Journal of Clinical Nutrition ) به چاپ رسید. بر طبق نتایج این تحقیق مصرف محصولاتی که از غلات گندم خراسان قدیمی تهیه شده اند باعث کاهش قابل ملاحظه کلسترول و قند خون می شود.
گندم خراسان کم کالری است، ولی دارای مقدار زیادی از اسیدهای چرب اومگا ۳ و پروتئین است. برای مثال، با مقایسه نیم فنجان گندم خراسان با گندم معمولی، گندم خراسان ۳۰٪ پروتئین بیشتری دارد، درحالیکه فقط دارای ۱۴۰ کالری است. مصرف گندم خراسان باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون و ساتوکین ها که عامل ایجاد تورم در بدن هستند می شود. این گندم همچنین دارای مقادیر زیادی روی، آهن و ویتامین های ب است که هر سه متابولیسم بدن را بالا نگاه می دارند که نتیجه آن سوختن کالری زیاد و نهایتاً کم شدن وزن بدن است.
گندم خراسان در اروپا عمدتاً برای نان و در استان خراسان ایران به عنوان غذای شتر کشت می شود و احتمالاً در زمین های کوچک و برای استفاده شخصی در برخی مناطق دیگر خاورمیانه نیز کشت می شود. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتحقیقی در سال ۲۰۱۳ توسط محققین ایتالیایی دانشگاه بیمارستانی کارگی ( Careggi ) واقع در شهر فلورانس ایتالیا، انجام شد که در ژورنال تغذیه کلینیکی اروپا ( European Journal of Clinical Nutrition ) به چاپ رسید. بر طبق نتایج این تحقیق مصرف محصولاتی که از غلات گندم خراسان قدیمی تهیه شده اند باعث کاهش قابل ملاحظه کلسترول و قند خون می شود.
گندم خراسان کم کالری است، ولی دارای مقدار زیادی از اسیدهای چرب اومگا ۳ و پروتئین است. برای مثال، با مقایسه نیم فنجان گندم خراسان با گندم معمولی، گندم خراسان ۳۰٪ پروتئین بیشتری دارد، درحالیکه فقط دارای ۱۴۰ کالری است. مصرف گندم خراسان باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون و ساتوکین ها که عامل ایجاد تورم در بدن هستند می شود. این گندم همچنین دارای مقادیر زیادی روی، آهن و ویتامین های ب است که هر سه متابولیسم بدن را بالا نگاه می دارند که نتیجه آن سوختن کالری زیاد و نهایتاً کم شدن وزن بدن است.
گندم خراسان در اروپا عمدتاً برای نان و در استان خراسان ایران به عنوان غذای شتر کشت می شود و احتمالاً در زمین های کوچک و برای استفاده شخصی در برخی مناطق دیگر خاورمیانه نیز کشت می شود. [ ۱]
wiki: گندم خراسان