گروه فیات کرایسلر

دانشنامه عمومی

فیات کرایسلر اتومبیلز ان. وی. ( به انگلیسی: Fiat Chrysler Automobiles N. V. ) شرکت خودروسازی ایتالیایی آمریکایی چندملیتی بود، که پس از خریداری ۱۰۰٪ درصد از سهام گروه کرایسلر توسط شرکت فیات، [ ۱] در تاریخ ۲۷ ژانویه ۲۰۱۴ در شهر آمستردام، هلند تأسیس شد. [ ۲]
دفتر مرکزی شرکت فیات کرایسلر اتومبیلز در شهر آمستردام، هلند قرار داشت و بخشی از سهام آن در بازارهای بورس نیویورک و بورس ایتالیا مبادله می شد. [ ۳] در ساختار گروه جدید، به ترکیب هیچکدام از دو شرکت و ساختار سازمانی آن ها، تغییری ایجاد نشد و بخش فیات، با مرکزیت تورین، ایتالیا و بخش کرایسلر نیز به مرکزیت آوبرن هیلز، میشیگان به فعالیت خود ادامه می دادند.
شرکت خودروسازی فیات کرایسلر مدیریت بر چندین خودروساز مشهور را بر عهده داشت، این شرکت ها عبارت بودند از: فراری، مازراتی، جیپ، آلفا رومئو، دوج، آبارت، کرایسلر موتورز، فیات اتومبیلز، فیات پروفشنال، لانچیا، رم تراکس و استریت اند ریسینگ تکنالوجی، همچنین فیات و کرایسلر.
در آغاز سال ۲۰۲۱ این شرکت با پی اس ای ادغام شد و از این ادغام ابرشرکت استلانتیس متولد گشت.
شرکت فیات در سال ۱۸۹۹ راه اندازی شد. در آن زمان جووانی آنیلی به همراه چند سرمایه گذار دیگر، شرکتی را تأسیس کردند و آن را فابریکا ایتالیانا اتومبیلی تورینو نام نهادند. [ ۴] در سال ۱۹۰۶ نام شرکت به فیات ( حروف ابتدایی نام اصلی ) تغییر پیدا کرد، که مختصر شده نام نخست شرکت بود. [ ۵] شرکت فیات با مدیریت آنیلی کار خود را آغاز کرد و پس از تأسیس اولین کارخانه خود در ایتالیا، آغاز به تولید کرد و هشت نمونه از اولین خودروهای خود که از یک مدل خودرو بنز، الهام گرفته شده بود را ساخت.
اولین کامیون فیات در سال ۱۹۰۳ عرضه شد. در سال ۱۹۰۸ اولین خودروی فیات به ایالات متحده آمریکا صادر شد، که آغازی برای گسترش فعالیت های شرکت بود. همچنین در همان زمان، اولین موتور هواپیمای این شرکت نیز ساخته شد، در طول سال های بعد، تاکسی های فیات در اروپا به راه افتادند.
در اواخر دهه ۱۹۱۰ جووانی آنیلی، با هنری فورد ملاقات نمود و در پی آن، از کارخانه فورد در ایالات متحده آمریکا بازدید کرد و بسیار تحت تأثیر قرار گرفت. او تصمیم گرفت تولید انبوه به سبک آمریکایی را در شرکت خود استفاده کند، سپس کارخانه لینگوتو را راه اندازی کرد، که در آن زمان بزرگترین کارخانه در اروپا بود. این کارخانه سریعاً به نماد صنعت ایتالیا تبدیل شد. تولید به سرعت افزایش یافت و به ساخت دومین کارخانه در تورین منجر شد. پیش از آغاز جنگ جهانی دوم، فیات ۵۰٫۰۰۰ کارمند را در استخدام داشت و به عنوان انگیزه ای در اقتصاد کشور ایتالیا محسوب می شد.
عکس گروه فیات کرایسلرعکس گروه فیات کرایسلرعکس گروه فیات کرایسلرعکس گروه فیات کرایسلرعکس گروه فیات کرایسلرعکس گروه فیات کرایسلر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس