کچاپ موز

دانشنامه عمومی

کچاپ موز یا سس موز یک نوع کچاپ میوه ای فیلیپینی است که با موز ، شکر ، سرکه و ادویه تهیه می شود. رنگ طبیعی آن حالت زرد - قهوه ای مانندی دارد اما با استفاده از رنگ های خوراکی رنگ آن را زرد می کنند تا شبیه کچاپ گوجه فرنگی بشود. کچاپ موز برای اولین بار در دوران جنگ جهانی دوم در فیلیپین به خاطر کمبود گوجه و زیاد بودن شمار موزها ساخته شد. [ ۱] [ ۲]
عکس کچاپ موز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران