کله ماهی سر ماهی را گویند که خواه از بدنش جدا شده باشد و خواه هنوز جدا نشده باشد. از آن جهت تهیه غذاهای متنوع استفاده می شود و نیز با پختن آن آب گوشت ماهی تهیه می گردد. استفاده از آن کم و بیش در همه جا رایج است، هر چند که در کشورهای شرقی متداول تر از کشورهای غربی است. در رشت با سر ماهیان بزرگ مانند هامور و برنج یا گندم کوفته به همراه مخلفات نوعی خوراک به نام لخ لخ ( لاخ لاخ ) یا لق لق درست می شود که در اینجا به لق شروین نیز اشاره شده. [ ۱]![عکس کله ماهی](//img.abadis.ir/wikis/5/593D4F47791FA917.webp)
![عکس کله ماهی](//img.abadis.ir/wikis/1/180708D73F732177.webp)
![عکس کله ماهی](//img.abadis.ir/wikis/7/776432DF85DF524E.webp)
![عکس کله ماهی](//img.abadis.ir/wikis/8/884E239FCE7BECD6.webp)
![عکس کله ماهی](//img.abadis.ir/wikis/1/113827E501A0B552.webp)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف![عکس کله ماهی](http://img.abadis.ir/wikis/5/593D4F47791FA917.webp)
![عکس کله ماهی](http://img.abadis.ir/wikis/1/180708D73F732177.webp)
![عکس کله ماهی](http://img.abadis.ir/wikis/7/776432DF85DF524E.webp)
![عکس کله ماهی](http://img.abadis.ir/wikis/8/884E239FCE7BECD6.webp)
![عکس کله ماهی](http://img.abadis.ir/wikis/1/113827E501A0B552.webp)
wiki: کله ماهی