کلم پلو
/kalampolow/
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
پیشنهاد کاربران
کلم پلو یکی از غذای سنتی ایرانی است که به طور معمول از کلم یا کلم قمری و برنج تهیه می شود. در تهیه کلم پلوی شیرازی از سبزی معطر شامل شوید، تره، جعفری، سیر سبز و چند برگ ریحان استفاده می کنند.
برای پختن این غذا کلم یا کلم قمری خردشده را با زردچوبه تفت داده و با مقداری آبغوره نرم و طعم دار می کنند و لایه به لایه با برنج آبکش با سبزیجات معطر دم می کنند. به طور معمول در میان این پلو کله گنجشکی اضافه می شود. کلم پلوی تهرانی بدون سبزی معطر پخت می شود.
... [مشاهده متن کامل]
برای پختن این غذا کلم یا کلم قمری خردشده را با زردچوبه تفت داده و با مقداری آبغوره نرم و طعم دار می کنند و لایه به لایه با برنج آبکش با سبزیجات معطر دم می کنند. به طور معمول در میان این پلو کله گنجشکی اضافه می شود. کلم پلوی تهرانی بدون سبزی معطر پخت می شود.
... [مشاهده متن کامل]
غذای مخصوص شیراز که بسیار معروف است