کشک بادنجان

/kaSkebAdemjAn/

لغت نامه دهخدا

کشک بادنجان. [ ک َ دِ ] ( اِمرکب ) کشک و بادنجان. رجوع به کشک و بادنجان شود.

فرهنگ معین

( ~ دِ ) (اِمر. ) خوراکی ایرانی که بادنجان کباب شده یا سرخ کرده را با پیاز و گاه گوشت چرخ کرده یا قیمه می پزند و در آن نعنا و کشک و گردو می ریزند.

پیشنهاد کاربران

کشک و بادمجان نام یک خوراک ایرانی خوشمزه است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شده است. این غذا معمولاً همراه با نان خورده می شود. گاهی بعضی از افراد این غذا را حتی بدون نان هم مصرف میکنند. این غذا از ارزش غذایی زیادای برخوردار است.
...
[مشاهده متن کامل]

نوعی آبگوشت هم با کشک بادمجان درست می شود.
• بادمجان
• کشک ساییده
• پیاز خردکرده
• روغن
• نمک
• سیر ساطوری
• نعنای خشک
• زعفران ساییده
• چرخ کرده
• پیازچه ی خرد شده
• پودر گردو
بادمجان را پوست گرفته و نمک می پاشیم و بعد از یک ساعت که تلخی آن گرفته شد با آب سرد شده می شوییم و می گذاریم تا آب آن برود. بادمجان را در روغن روی آتش ملایم سرخ می کنیم. بادمجان را از تابه خارج کرده و پیاز را در روغن باقی مانده تفت می دهیم. سپس سیر را کمی تفت می دهیم. زردچوبه را اضافه کرده و نعناع خشک را هم در آن تفت می دهیم. بعد از سرخ شدن نعناع، بادمجان را به تابه برمی گردانند و کمی آب می ریزند و در تابه را گذاشته و نیم ساعت روی آتش ملایم می گذارند تا نرم شود. همچنین می توانیم آن را بکوبیم تا یکنواخت شود. سپس کمی گردوی خرد شده به آن اضافه می کنیم و با گردو و کشک و پیازداغ و سیرداغ آن را تزئین می کنیم.

کشک بادنجانکشک بادنجان
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/کشک_بادنجان

بپرس