کاپینگ قهوه

دانشنامه عمومی

کاپینگ قهوه یا چشیدن قهوه؛ روشی برای مشاهده طعم و مزه قهوه های دم کرده است. این یک عمل حرفه ای است اما می تواند توسط هر کسی یا توسط متخصصانی که به عنوان "G Graders" شناخته می شوند، به صورت غیررسمی انجام شود. یک روش استاندارد کاپینگ قهوه شامل تست طعم عمیق قهوه، سپس قهوه را با صدای بلند خلط می کنند، تا به پشت زبان گسترش یابد. تلاش قهوه چشنده برای اندازه گیری جنبه از طعم و مزه قهوه را به طور خاص بدن ( بافت یا طعم دهانی، مانند چربی ) ، شیرینی، اسیدیته ( احساس تیز و تند ) ، مانند وقتی که گاز گرفتن را به یک پرتقال عطر و طعم ( شخصیت های درون جام ) و مزه. از آنجایی که دانه های قهوه طعم های گویایی را از منطقه ای که در آن رشد کرده است در خود نشان می دهند، ممکن است کاپینگ سعی در شناسایی منشأ قهوه داشته باشد.
برای کاپینگ یک فنجان قهوه از هر نژاد قهوه را آماده کنید و طعم های آنها را بچشید یا اینکه می توانید از هر گونه چندین فنجان را آماده کرده و تست کنید. شما می توانید از قهوه آسیاب شده برای کاپینگ استفاده کنید، اما اگر قهوه را خودتان و دقیقاً پیش از درست کردن قهوه آسیاب کنید، طعم بسیار تازه تری خواهد داد که به فرایند کاپینگ کمک می کند.
برای انجام کاپینگ به آسیاب، ترازو دیجیتالی و فنجان های عایق ۲۵۰ میلی لیتری نیاز دارید.
چنانچه فنجان ( یا لیوان یا کاسه ) های با سایز یکسان ندارید، از ترازو دیجیتال استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه فنجان ها حجم آب یکسانی دارند.
از توصیف های مختلف برای یادداشت کردن رایحه قهوه استفاده می شود.
حیوان مانند - این توصیف کننده بو تا حدودی یادآور بوی حیوانات است. این عطر معطر مانند مشک نیست و بوی خز خیس، عرق، چرم، پوست یا ادرار را دارد. این لزوماً به عنوان یک ویژگی منفی در نظر گرفته نمی شود اما به طور کلی برای توصیف نت های قوی استفاده می شود.
Ashy - این توصیف کننده بو شبیه بو خاکستر، بوی انگشتان سیگاری ها یا بویی است که هنگام تمیز کردن شومینه ایجاد شده و به عنوان یک ویژگی منفی استفاده نمی شود. به طور کلی این توصیف کننده توسط چشنده ها برای نشان دادن درجه تفت استفاده می شود.
سوخته / دودی - این توصیف کننده بو و طعم همان چیزی است که در غذای سوخته یافت می شود. این بو با دود تولید شده هنگام سوختن چوب ارتباط دارد. این توصیف کننده اغلب برای نشان دادن درجه کبابی که معمولاً توسط چشنده ها در قهوه های بو داده تیره یا بو داده پیدا می شود، استفاده می شود.
عکس کاپینگ قهوهعکس کاپینگ قهوهعکس کاپینگ قهوهعکس کاپینگ قهوه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران