کاونتری


معنی انگلیسی:
coventry

دانشنامه عمومی

کاونتری شهری واقع در انگلستان و بریتانیا است که بر روی رودخانه شربورن بنا شده است. این رودخانه بوسیلهٔ تأسیسات شهری پنهان شده و تنها در کانال شهر قابل مشاهده است. کاونتری به عنوان محلی از سکونت قرن ها قدمت دارد اما در قرون وسطی به عنوان یک شهر شناخته شد. جمعیت این شهر که به لحاظ تاریخی در واریک شیر قرار گرفته است در سرشماری سال ۲۰۱۱ بالغ بر ۳۱۶٫۵۱۹ نفر بوده است که نهمین شهر پرجمعیت انگلستان و یازدهمین شهر بریتانیا از لحاظ جمعیت محسوب می گردد. کاونتری پس از بیرمیگهام دومین شهر بزرگ ناحیه میدلندز غربی است و در ۳۱ کیلومتری جنوب شرق این شهر و در ۱۵۱ کیلومتری شمال غرب لندن واقع شده است. این شهر دارای سه دانشگاه است، دانشگاه کاونتری ( Coventry University ) در مرکز شهر، دانشگاه واریک ( University of Warwick ) در حومه جنوبی و دانشگاه کوچکتر و خصوصی آردن ( Arden University ) در نزدیکی فرودگاه کاونتری.
این شهر در این جنگ در اثر بمباران آلمان به ویرانه ای تبدیل شد و این در حالی بود که انگلیسی ها پیش از حمله از بمباران اطلاع داشتند ولی از ترس اینکه مبادا آلمانی ها به لو رفتن سیستم رمزگذاریشان مشکوک شوند هیچ دفاع کارآمدی از این شهر انجام نشد.
عکس کاونتریعکس کاونتریعکس کاونتریعکس کاونتریعکس کاونتری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

کاوِنْتری (Coventry)
کلیسای جامع کلیسای جامع کلیسای جامع شهر صنعتی در میدلندز غربی۱، انگلستان، کنار رود شربورن۲، در ۲۹کیلومتری جنوب شرقی بیرمنگام. ۳۰۳هزار نفر جمعیت دارد (۱۹۹۴). صنایع اصلی آن عبارت اند از علوم مهندسی و تولید لوازم الکترونیکی، تجهیزات ماشین، ماشین آلات کشاورزی، الیاف مصنوعی، دستگاه های هوافضا، تجهیزات ارتباطات راه دور، و خودرو. مکان های مهم آن عبارت است از کلیسای جامع کاوِنتری۳ (۱۹۶۲)، موزۀ حمل و نقل جاده ای بریتانیا۴، دانشگاه واریک۵ (۱۹۶۵) و دانشگاه کاوِنتری۶ (۱۹۹۲). صومعه ای بِنِدیکتی۷ در ۱۰۴۳م در این شهر تأسیس شد. کاونتری، که در جنگ جهانی دوم مرکز تولید مهمات بود، بارها هدف حملات سنگین هوایی آلمان، به ویژه در ۱۴ و ۱۵ نوامبر ۱۹۴۰، قرار گرفت که طی آن ۵۵۰ نفر کشته و بیش از ۶۰هزار ساختمان ویران شدند.
West MidlandsRiver SherbourneCoventry CathedralMuseum of British Road TransportUniversity of WarwichCoventry UniversityBenedictine

پیشنهاد کاربران

بپرس