کاهوی رومی

دانشنامه عمومی

کاهوی رومی ( نام علمی: Lactuca sativa L. var. longifolia ) از انواع کاهو است که در یک سر بلند برگهای درشت با گوشت محکمی زیر مرکز آنها رشد می کند و برخلاف بیشتر کاهوها در برابر گرما مقاوم است.
در سوپرمارکت های آمریکای شمالی کاهوی رومی در طول سال در دسترس است. [ ۱]
گوشت های ضخیم، به ویژه بر روی برگهای بیرونی قدیمی تر، باید مایع شیری داشته باشد که معمولاً طعم تلخ کمی به کاهوی رومی می دهد. این کاهو سالاد سبزی رایجی است، و کاهوی معمولی است که در سالاد سزار استفاده می شود. کاهوی رومی معمولاً در آشپزی خاورمیانه مورد استفاده قرار می گیرد.
کاهوی رومی را، می توان مثل بیشتر کاهوها پخت، تفت آب پزی کرده یا در سوپ ریخت. [ ۱]
کاهوی رومی ممکن است در سدر عید پسح به عنوان یک گیاه تلخ به عنوان نماد تلخی دورانی که اسرائیلی ها در مصر توسط مصری ها به بردگی گرفته شدند استفاده شود. [ ۲] [ ۳]
عقیده بر این است که آنتی اکسیدان موجود در کاهوی رومی، مانند دیگر سبزیجات تیره، از سرطان جلوگیری می کند. [ ۴]
نام بیست و دومین روز از هفتمین ماه تقویم جمهوری فرانسه به این کاهو «رومی» اختصاص داده شده بود. [ ۵]
عکس کاهوی رومیعکس کاهوی رومیعکس کاهوی رومی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران