کانتال

دانشنامه عمومی

کانتال ( به فرانسوی: Cantal ) پانزدهمین شهرستان فرانسه است .
شهرستان کانتال در جنوب این کشور ( متمایل به مرکز ) قرار دارد.
این شهرستان زیرمجموعه ناحیه اوورنی می باشد .
مساحت این شهرستان ۵٬۷۲۶ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۱۵۰٬۷۷۸ نفر است.
این شهرستان در خلال انقلاب فرانسه بر پا گردید. [ ۱]
عکس کانتالعکس کانتال

کانتال (آلیاژ). Kanthal علامت تجاری برای یک خانواده از آلیاژهای آهن - کروم - آلومینیوم ( FeCrAl ) است که در طیف گسترده ای از برنامه های مقاومت و دمای بالا استفاده می شود. آلیاژهای کانتال FeCrAl عمدتاً از آهن، کروم ( ۳۰٪ - ۲۰ ) و آلومینیوم ( ۷. ۵٪ - ۴ ) تشکیل شده اند.
برای گرم کردن، سیم مقاومت باید داغ در هوا پایدار باشد. آلیاژ Kanthal FeCrAl یک لایه محافظ از اکسید آلومینیوم ( آلومینا ) تشکیل می دهد. [ ۱] اکسید آلومینیوم هدایت حرارتی بالایی دارد اما یک عایق الکتریکی است، بنابراین ممکن است برای ایجاد اتصالات الکتریکی خوب تکنیک های خاصی لازم باشد.
آلیاژ معمولی Kanthal FeCrAl دارای نقطه ذوب ۱٬۴۲۵ درجه سلسیوس ( ۲٬۵۹۷ درجه فارنهایت ) درجات خاص آلیاژ را می توان تا ۱٬۵۰۰ درجه سلسیوس ( ۲٬۷۳۰ درجه فارنهایت ) مورد استفاده قرار داد
بسته به ترکیب خاص مقاومت در حدود ۱. ۴μΩ · m است و ضریب دما ۴۹ppm / K+ است   ( 6 - 10× 49+ )
کانتال به دلیل انعطاف پذیری، دوام و مقاومت در برابر کشش در عناصر گرمایشی مورد استفاده قرار می گیرد. کاربردهای آن، به عنوان مثال در توسترها، بخاری های خانگی و صنعتی، کوره ها بسیار گسترده است. [ ۲] [ ۳]
اخیراً از کانتال برای گرم کردن سیم پیچهای سیگار الکترونیکی. نیز استفاده می شود[ ۴]
عکس کانتال (آلیاژ)

کانتال (پنیر). ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پنیر کانتال نوعی پنیر سفت و محکم است که در منطقه اوورنی در مرکز فرانسه تولید می شود. پنیر کانتال از قدیمی ترین پنیرهای فرانسوی به شمار می رود.
پنیر کانتال دو نوع دارد، نوع اول پنیری در مزرعه که از شیر خام گاوی غیرپاستوریزه تهیه می شود و نوع دوم ، یک نسخه تولید انبوه روزانه از شیر پاستوریزه است. هر دو باید از استانداردهای دقیق کیفیت پیروی کنند.
این پنیر نیمه سخت در چندماه تولید شده و آن را به شکل استوانه درمی آورند. البته پنیر فضای درونی نرمی دارد. عطر و طعم آن تا حدودی یادآور پنیر چدار است، با طعم کرهای قوی که با افزایش سن کاهش می یابد. یک کانتال خوب و رسیده طعمی مغذی و ملایم دارد، در حالی که یک پنیر جوان از طعم شیرین و کره ای شیر خام برخوردار است. [ ۱]
• درصد چربی پنیر کانتال ۴۵٪ است. موارد استفاده آن شامل سوپ، سالاد، الیگوت سیب زمینی[ ۲] و پنیر فوندو می شود. مانند تمام پنیرهای ساخته شده از شیر خام، ممکن است روی پوسته اش حاوی باکتری لیستریا باشد، بنابراین محیطی که در معرض هوای آزاد قرار داشته باید دور ریخته شود. همچنین برای کودکان، افراد مسن یا افراد دارای نقص ایمنی مناسب نیست.
عکس کانتال (پنیر)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس