کالباس ماهی یا کامابوکو ( Kamaboko ) نوعی خوراکی ژاپنی است که از گوشت فرآوری شده آبزیان تهیه می شود.
برای تهیه آن، گوشت انواع ماهی های سفید را، پس از زدودن استخوان، به شکل پوره درآورده به آن افزودنی های طبیعی و غیره زده آنها را به طور کامل آب پز می کنند و سپس به شکل کالباس درمی آورند.
به هنگام مصرف، پس از برش آن به صورت لایه لایه، این برش ها را در سس های مختلف زده و می خورند. معمولاً این برش ها را به انواع سوپ داغ اضافه کرده یا با برنج و نودل همراه می کنند.
در جشن های ژاپنی کالباس های ماهی به رنگ سرخ و صورتی و سفید سرو می شود زیرا رنگ های قرمز و سفید را رنگ های شگون دار می دانند.
کامابوکو در ژاپن از سده چهاردهم میلادی تهیه می شده و اکنون مردم بسیاری از کشورها با آن آشنا هستند.
• سنگسرماهی مرغی
• گوازیم ماهی طلایی
• سوسمارماهیان
• استخوان ماهی ژاپنی
• انواع کوسه
• زغال ماهی آلاسکا
• شوریده ماهیان
• مارماهی دریایی دندان خنجری
• گورزادماهی
• خارماهی های سیاه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبرای تهیه آن، گوشت انواع ماهی های سفید را، پس از زدودن استخوان، به شکل پوره درآورده به آن افزودنی های طبیعی و غیره زده آنها را به طور کامل آب پز می کنند و سپس به شکل کالباس درمی آورند.
به هنگام مصرف، پس از برش آن به صورت لایه لایه، این برش ها را در سس های مختلف زده و می خورند. معمولاً این برش ها را به انواع سوپ داغ اضافه کرده یا با برنج و نودل همراه می کنند.
در جشن های ژاپنی کالباس های ماهی به رنگ سرخ و صورتی و سفید سرو می شود زیرا رنگ های قرمز و سفید را رنگ های شگون دار می دانند.
کامابوکو در ژاپن از سده چهاردهم میلادی تهیه می شده و اکنون مردم بسیاری از کشورها با آن آشنا هستند.
• سنگسرماهی مرغی
• گوازیم ماهی طلایی
• سوسمارماهیان
• استخوان ماهی ژاپنی
• انواع کوسه
• زغال ماهی آلاسکا
• شوریده ماهیان
• مارماهی دریایی دندان خنجری
• گورزادماهی
• خارماهی های سیاه
wiki: کالباس ماهی