کاسنی فرنگی

دانشنامه عمومی

کاسنی فرنگی یا کاسنی سالادی ( به انگلیسی: Endive ) یا هندبا با نام علمی Cichorium endivia گیاهی است از خانواده کاسنی دارای برگهای دراز و تکه تکه و که گاهی تابدار ( فری ) می باشد. این گیاه خوراکی بوده و در سالاد به طور خام یا پخته می خورند.
کاسنی فرنگی در باغ های سبزیکاری و در جالیز صیفی کاشته می شود.
این گیاه خوراکی بوده و در سالاد به طور خام یا پخته مصرف می شود. کاسنی فرنگی برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است. این سبزی سرشار از املاح معدنی و آنتی اکسیدان و ویتامین B, K، A و C است. این محصول زیر خاک اره و در زمستان به دست می آید. این سبزی برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است طعم و مزه آن کمی تلخ و شبیه به مزه ساقه کرفس است.
کاسنی فرنگی در استانهای شمالی فرانسه به عمل می آید و بلژیکی ها ریشه آن را خشک کرده و به فرانسه، آلمان صادر می کنند که در آن جا به مصارف دارویی می رسد.
بهترین نوع کاسنی فرنگی از بلژیک به دست می آید. در این کشور کشت آن بی اندازه رواج دارد و محصول فراوانی برای صدور به کشورهای خارج به دست می آید که به آن کاسنی بروکسل می گویند.
عکس کاسنی فرنگیعکس کاسنی فرنگی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

endive (اسم)
کاسنی فرنگی، کاسنی سالادی، اندیو

فارسی به عربی

هندباء

پیشنهاد کاربران

بپرس