کاری مرغ نوعی غذای هندی است. این غذا در شبه قاره هند، آسیای جنوب شرقی، بریتانیای کبیر، دریای کارائیب و ژاپن رایج است. کاری معمولی از شبه قاره هند شامل مرغ آب پز در یک سس مبتنی بر پیاز و گوجه فرنگی است که با زنجبیل، سیر، پوره گوجه فرنگی، فلفل چیلی و انواع ادویه ها، اغلب شامل زردچوبه، زیره، گشنیز، دارچین، و هل طعم داده شده است. در خارج از جنوب آسیا، کاری مرغ اغلب با مخلوط ادویه از پیش ساخته شده به نام پودر کاری تهیه می شود. در جنوب هند، کاری مرغ را می توان با استفاده از شیر نارگیل غلیظ کرد. [ ۱] [ ۲]
کاری مرغ معمولاً با برگ گشنیز تزئین می شود و با برنج یا روتی سرو می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفکاری مرغ معمولاً با برگ گشنیز تزئین می شود و با برنج یا روتی سرو می شود.
wiki: کاری مرغ هندی