چیپس و ماهی

دانشنامه عمومی

ماهی و چیپس ( به انگلیسی: Fish and chips ) خوراکی است که در اصل از بریتانیا می آید و یک غذای محبوب در فست فود هاست. همان طور که از نامش پیداست از فیله سرخ شده ماهی و سیب زمینی سرخ شده ( چیپس ) درست می شود. در همه فروشگاهها و رستوران های بریتانیا به راحتی می توان ماهی و چیپس را پیدا کرد. ماهی و چیپس غذای مشترک همه شهرهای بریتانیاست.
به شیوه سنتی با ماهی سنگسر درست می شود؛ ولی همه گونه ماهی را می توان به کار برد. ماهی همیشه در خمیر نانوایی خوابانده شده و سپس به مدت کوتاهی در روغن فراوان سرخ می شود. در برخی رستورانها هم ماهی را گریل می کنند که مزه بهتری دارد. بسیاری از رستوران ها مجوز ندارند که با ماهی و چیپس نوشیدنی الکلی سرو کنند. [ ۱] هم چنین بسیاری از کارشناسان تغذیه، خوردن ماهی و چیپس را به صورت همزمان به بیماران توصیه نمی کنند زیرا دارای میزان بسیار بالایی از چربی است.
چیپس از خلال های بزرگ سیب زمینی درست می شود؛ که به مدت زیاد در حرارت متوسط در روغن فراوان سرخ می شود.
در انگلستان و ایرلند، پیش از سرو به طور سنتی نمک و سرکه بر روی ماهی و چیپس پاشیده می شود. بیشتر اوقات ماهی و چیپس با نخود و لوبیا، پیاز، خیار ریز شده، کلم بنفش و سس مایونز سرو می شود. در برخی رستوران ها هم از سسهای محلی استفاده می شود که به منطقه مورد نظر بستگی دارد.
• "Top UK dish 'hooked French first'": BBC News: Fish and chips invented in France? Retrieved ۲۰۰۸ - ۰۵ - ۲۷
• "My plaice or yours?" - article from گاردین detailing some chippy terminology. Retrieved ۲۰۰۸ - ۰۵ - ۲۷
• Far Flung Fish and Chips - historical article
• "Fish and chips": the ( UK ) Sea Fish Industry Authority's views. Retrieved ۲۰۰۸ - ۰۵ - ۲۷
• BBC TWO Ching He Huang - style fish and chips
• National Federation of Fish Friers, the UK industry body for fish and chip shops.
عکس چیپس و ماهیعکس چیپس و ماهیعکس چیپس و ماهی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس