چیویتو

دانشنامه عمومی

چیویتو (ساندویچ). چیویتو ( انگلیسی: Chivito ) یک غذای ملی اروگوئه است که یک برش نازک ترد از استیک گوشت گاو ( churrasco ) به صورت پخته شده، با پنیر موزارلا، گوجه فرنگی، سس مایونز، سیاه یا سبز زیتون است و معمولاً بیکن سرخ شده یا تخم مرغ آب پز و ژامبون در درون نان هم به عنوان یک ساندویچ سرو می شود. [ ۱] [ ۲] همچنین اغلب همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو می شود. مواد تشکیل دهنده دیگر مانند چغندر قرمز و نخود فرنگی کبابی یا سرخ شده در ماهی تابه، فلفل قرمز و برشی از خیار نیز ممکن است اضافه شده باشد.
در آرژانتین یک ساندویچ که با این روش تهیه می شود با نام لومیتو شناخته می شود و معنای لغوی آن «بچه گوشت» است.
چیویتو کوتاه شدهٔ کلمه چیوو ( chivo ) به معنای بز یا بچه بز است. در کشورهای همسایه آرژانتین چیوو کبابی شده یک غذای محبوب آسادو ( asado ) است. گزارش شده است که چیوو اروگوئه ای در پونتا دل استه اروگوئه در سال ۱۹۴۶ در یک رستوران به نام "ال مجیلون بار به وجود آمده است، هنگامی که یک مشتری آرژانتینی به عنوان یک غذای سریع دستور یک ساندویچ چیویتو با گوشت بز را داد. صاحب رستوران، آنتونیو کاربونارو، که چنین گوشتی در اختیار نداشت از گوشت فیله استیک به جای آن استفاده کرد. [ ۳] [ ۴]
• تاریخ چیویتو از دولت های محلی در ملدونادو ( اسپانیایی ) https://web. archive. org/web/20131022024057/http://www. municipiomaldonado. gub. uy/historia_del_chivito
• اطلاعات در مورد جشنواره دوم چیویتو در ملدونادو ( اسپانیایی ) https://web. archive. org/web/20131022040952/http://www. municipiomaldonado. gub. uy/fiesta_del_chivito
• اطلاعات در مورد جشنواره سوم چیویتو در ملدونادو ( اسپانیایی ) https://web. archive. org/web/20131022045102/http://www. maldonado. municipiomaldonado. gub. uy/3ra_fiesta_del_chivito
مقاله در مورد اختراع سوم منتشر شده در حافظه مخترع ( اسپانیایی ) http://www. lanacion. com. ar/544347 - murio - el - inventor - del - chivito - uruguayo
عکس چیویتو (ساندویچ)عکس چیویتو (ساندویچ)عکس چیویتو (ساندویچ)عکس چیویتو (ساندویچ)عکس چیویتو (ساندویچ)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران