چورچخلا

دانشنامه عمومی

چورچخلا ( گرجستان ჩურჩხელა، روسیه чурчхела ) نوعی دسر و شیرینی گرجستانی است. به طور سنتی از قرار گرفتن فندق یا گردو در شیرهٔ غلیظ و سفت انگور تهیه می شود اما امروزه از شیرهٔ سایر میوه ها و طعم دهنده ها نیز در آن استفاده می کنند.
آجیل ها ابتدا به نخ گره خورده و چندین بار ( هشت تا ده بار ) در یک شیرهٔ تهیه شده از انگور یا هر میوهٔ دیگری که در حال پخت و رقیق است فرو برده می شود. سپس آنها را آویزان می کنند تا در آفتاب خشک شوند و باید به مدت دو تا سه در حالت آویزان نگه داری شوند تا بتوان به مصرف برسند.
این شیرینی با نام های دیگری در ارمنستان، جمهوری آذربایجان، ترکیه ( Cevizli Sucuk ) و قبرس ( سومتوزوکو ) محبوب است.
• آشپزی گرجستانی
• صنعت شیرینی سازی
• مواد غذایی گرجستانی بر پایه مبدأ تولید
عکس چورچخلاعکس چورچخلاعکس چورچخلاعکس چورچخلاعکس چورچخلا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران