چورچخلا ( گرجستان ჩურჩხელა، روسیه чурчхела ) نوعی دسر و شیرینی گرجستانی است. به طور سنتی از قرار گرفتن فندق یا گردو در شیرهٔ غلیظ و سفت انگور تهیه می شود اما امروزه از شیرهٔ سایر میوه ها و طعم دهنده ها نیز در آن استفاده می کنند.
آجیل ها ابتدا به نخ گره خورده و چندین بار ( هشت تا ده بار ) در یک شیرهٔ تهیه شده از انگور یا هر میوهٔ دیگری که در حال پخت و رقیق است فرو برده می شود. سپس آنها را آویزان می کنند تا در آفتاب خشک شوند و باید به مدت دو تا سه در حالت آویزان نگه داری شوند تا بتوان به مصرف برسند.
این شیرینی با نام های دیگری در ارمنستان، جمهوری آذربایجان، ترکیه ( Cevizli Sucuk ) و قبرس ( سومتوزوکو ) محبوب است.
• آشپزی گرجستانی
• صنعت شیرینی سازی
• مواد غذایی گرجستانی بر پایه مبدأ تولید




این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفآجیل ها ابتدا به نخ گره خورده و چندین بار ( هشت تا ده بار ) در یک شیرهٔ تهیه شده از انگور یا هر میوهٔ دیگری که در حال پخت و رقیق است فرو برده می شود. سپس آنها را آویزان می کنند تا در آفتاب خشک شوند و باید به مدت دو تا سه در حالت آویزان نگه داری شوند تا بتوان به مصرف برسند.
این شیرینی با نام های دیگری در ارمنستان، جمهوری آذربایجان، ترکیه ( Cevizli Sucuk ) و قبرس ( سومتوزوکو ) محبوب است.
• آشپزی گرجستانی
• صنعت شیرینی سازی
• مواد غذایی گرجستانی بر پایه مبدأ تولید





wiki: چورچخلا