ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
چهورپی، که به عنوان دورخا و چوگو نیز شناخته می شود، نوعی پنیر سنتی است که در بوتان و نپال مصرف می شود. [ ۱] [ ۲] دو نوع چورپی، شامل یک نوع نرم ( که معمولاً به عنوان غذای جانبی با برنج مصرف می شود ) [ ۳] و یک نوع سخت ( مثل پوپل جویده می شود ) می باشند.
چهورپی در لبنیاتی محلی یا در خانه از دوغ تهیه می شود. دوغ را می جوشانند و توده جامدی که به دست می آید از مایع جدا می کنند و در پارچه نازکی آویزان می کنند تا آب آن خارج شود. این محصول بیشتر شبیه ریکوتا ایتالیایی است که از آب پنیر نیز ساخته می شود. این پنیر نرم و سفید است و طعمی ملایم دارد. با این حال، اغلب برای به دست آوردن طعم تند، کمی تخمیر می شود.
برای تهیه انواع سفت، چهورپی نرم را در کیسه چتایی می پیچند و به شدت فشار می دهند تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن آن را به قطعات کوچک مکعبی برش می زنند و روی آتش آویزان می کنند تا بیشتر سفت شود.
چهورپی نرم به روش های مختلفی مصرف می شود، از جمله پختن با سبزیجات سبز به عنوان غذاهای خوش طعم، به عنوان پرکننده مامو، آسیاب کردن با گوجه فرنگی و فلفل برای چتنی و به عنوان سوپ. در مناطق کوهستانی هیمالیا، چهورپی به عنوان جایگزینی برای سبزیجات مصرف می شود زیرا منبع عالی پروتئین است. [ ۴]
چهورپی سفت را معمولاً به این صورت مصرف می کنند که آن را در دهان نگه می دارند تا مرطوب شود و قسمت هایی از آن نرم شود و سپس آن را مانند آدامس می جوند. به این ترتیب یک بلوک چهورپی تا دو ساعت دوام می آورد. [ ۵]
• لیست پنیرها
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفچهورپی، که به عنوان دورخا و چوگو نیز شناخته می شود، نوعی پنیر سنتی است که در بوتان و نپال مصرف می شود. [ ۱] [ ۲] دو نوع چورپی، شامل یک نوع نرم ( که معمولاً به عنوان غذای جانبی با برنج مصرف می شود ) [ ۳] و یک نوع سخت ( مثل پوپل جویده می شود ) می باشند.
چهورپی در لبنیاتی محلی یا در خانه از دوغ تهیه می شود. دوغ را می جوشانند و توده جامدی که به دست می آید از مایع جدا می کنند و در پارچه نازکی آویزان می کنند تا آب آن خارج شود. این محصول بیشتر شبیه ریکوتا ایتالیایی است که از آب پنیر نیز ساخته می شود. این پنیر نرم و سفید است و طعمی ملایم دارد. با این حال، اغلب برای به دست آوردن طعم تند، کمی تخمیر می شود.
برای تهیه انواع سفت، چهورپی نرم را در کیسه چتایی می پیچند و به شدت فشار می دهند تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن آن را به قطعات کوچک مکعبی برش می زنند و روی آتش آویزان می کنند تا بیشتر سفت شود.
چهورپی نرم به روش های مختلفی مصرف می شود، از جمله پختن با سبزیجات سبز به عنوان غذاهای خوش طعم، به عنوان پرکننده مامو، آسیاب کردن با گوجه فرنگی و فلفل برای چتنی و به عنوان سوپ. در مناطق کوهستانی هیمالیا، چهورپی به عنوان جایگزینی برای سبزیجات مصرف می شود زیرا منبع عالی پروتئین است. [ ۴]
چهورپی سفت را معمولاً به این صورت مصرف می کنند که آن را در دهان نگه می دارند تا مرطوب شود و قسمت هایی از آن نرم شود و سپس آن را مانند آدامس می جوند. به این ترتیب یک بلوک چهورپی تا دو ساعت دوام می آورد. [ ۵]
• لیست پنیرها

wiki: چهورپی