چربی های خنثی

دانشنامه عمومی

چربی های خنثی توسط واکنش ترکیب سازی پسابش حاصل از یک یا تعداد بیشتری اسیدهای چرب با الکل هایی مانند گلیسرول تولید می شوند. بسیاری از انواع گوناگون چربی های خنثی به دلیل تفاوت در ناحیه پیوند اسیدهای چرب با الکل به وجود آمده اند. منوگلیسرید که ترکیب یک اسید چرب به همراه گلیسرول است یا دی گلیسرید که ترکیبی از دو اسید چرب است و تری گلیسرید که دارای سه اسید چرب است، همگی مثال هایی از چربی های خنثی هستند. چربی های خنثی معمولاً در مناطقی از بدن مانند ران ها به عنوان عایق گرمایی نگه داشته می شوند.
عکس چربی های خنثیعکس چربی های خنثیعکس چربی های خنثی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس