چرب مایه
فرهنگستان زبان و ادب
دانشنامه عمومی
چرب مایه، [ ۱] یا روغن تردکنندهٔ شیرینی ( به انگلیسی: Shortening ) ، یا روغن صاف قنادی یکی از انواع روغن است که بیشتر از دانه های روغنی تهیه می شود. این روغن که در فارسی به آن روغن قنادی یا شورتنینگ نیز گفته می شود، روغنی بی رنگ و بو و مزه است که نسبتاً نرم بوده و استفاده از آن آسان است و مانند کره در تهیهٔ انواع گوناگونی از شیرینی ها بکار می رود. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: چرب مایه
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید